nurellmas7 Fener1608 çok mutlu oldum canım rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısı olsun🌷💜
1prensesannesi__ Fener1608 oha senin adina o kadar sevindim ki anlatamam saglikla hayirlisiyla kucagina al insAllah🤲🏻 benjm negatif cikti ama adet gunume daha 7 gun var o yuzden cokta uzmedjm kendimi cunku hala hamile gibi hissediyorum 😂😂
Fener1608 1prensesannesi__ Bence de üzme kendini daha çok varmış ben adet günü yaptım test belirti var mı
1prensesannesi__ Fener1608 baş dönmesi var azıcık dünle onceki gun daha cok vardı bide her adet doneminde cikardgim sivilceyi erken cikardim bu sefer hemde cok erken belirti diye sayabilecegim şu anlik tek bu
buketpoyraz Fener1608 evet pozitif gösteriyor ama çok küçük hâlâ en iyisi kan testinde gösterir , sonuç nedir ?
Fener1608 1prensesannesi__ Bende normal adet belirtileri var beni şüphelendiren şey şu oldu afedersin uzun zamandır kabız olduğumu hatırlamıyorum 1 2 haftadır kabızlık çekiyordum bir de klomen kullandığım için 29 yada 30 gün kesin gelirdi gelmeyince şüphelendim test yapayım dedim öyle