Aycannn06 İnşallah vardır duygusal günümdeyim ağlamaklı oldum sonuç çıkınca haber verin çokkkk heyecanlandımmm
Fener1608 Aycannn06 Aminnn vericem inşallah testi yaptığım andan itibaren hala titriyorum sonuç çıkınca nasıl olurum Allah bilir 4 sene hiç hamile kalamadım ilk defa böyle bişey yaşıyorum dün de evlilik yıl dönümümüzdü tam 4 yılımızda oldu inşallah 😊🤲
1prensesannesi__ Fener1608 yaa hatirliyorum seni hayirli olsun cok sevindim bende demin test yaptim cok silik cizgi cikti 🥰 kan vericem
Fener1608 1prensesannesi__ Yaa inşallah güzel haberler alırız ben de kan verdim bekliyorum zaman geçmiyor hastaneye gittim bir halim var herkes anladı zaten hatta benim heyecanımı gördüklerinde onlar da heyecanlandı sonuçları nerdeyse acildeki herkes bekliyor gibi bir şey oldu 😂
Fener1608 Gulmasal Teşekkür ederim bakalım kan verdim sonucunu bekliyorum kanda belli olur herhalde 😊
1prensesannesi__ Fener1608 oha senin adina o kadar sevindim ki anlatamam saglikla hayirlisiyla kucagina al insAllah🤲🏻 benjm negatif cikti ama adet gunume daha 7 gun var o yuzden cokta uzmedjm kendimi cunku hala hamile gibi hissediyorum 😂😂
Blackkcat Fener1608 hayırlı olsun canım çoook sevindimm😍😍ben hamileyim zaten sizi merak ettim sadece🙈
nurellmas7 Fener1608 çok mutlu oldum canım rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin hayırlısı olsun🌷💜