annevehamile Ebraz 4 Eylül benim de gün sayıyoruz Allah bekleyen herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin 😊🧿
umudum23 FatmaJale Sizinle hastane randevumuza kadar aynı. Bende 39 oldum ve de pazartesi randevum avr bebeginiz kac kg acaba doktor pazartesi 4e yaklastiysa sezaryene döner dedi 🥲 biraz tedirginim saglikla kucaklayin evladinizi insallah
Mucizem66 Bende 39. Haftadayım ikinci normal doğum olacak 41 e kadar bekleyeceğiz dedi doktor ama çok yoruldummm
Sanathanim Nrcn91 bende 38. Haftadayım 9 eylülde olsun istiyorum😅 09.09🕺🏻 ama normal doğumu bekliyorum 🥲
symag Ebraz yok normal düşünüyorum. İlk kızım normal doğmuştu. Bir terslik yoksa inşallah normal olur. Çünkü yardımcı yok yanımda kızımla da ilgilenmem lazim
Rmysnrrr FatmaJale ahhğğ bende 39+1 ara ara regl sancısı gibi ağrım oluyor onun dışında belirtim yok çok korkuyorum suni sancı veya sezeryan dicek diye 😔
FatmaJale Rmysnrrr bende bu kadar bekledik bari normal doğum olsun diyorum ama bakalım ne der doktor🫠
Rmysnrrr Beatiful123 benimde son 6 gün hiçbir belirtim yok normal olacağından bende bekleyeceğim, sabah akşam hazır bekliyorum ama ara ara regl sancısı gibi sancım oluyor çok stres oldum suni veya sezeryan dicek diye 😞
pinkymoms Ebraz ay bende pazartesi kontrole gideceğim gün belirleyeceğim hocam kabul ederse 8ine isteyeceğim artık baskıdan yürüyemiyorum😅
Ebraz Glfdnkygsz bide senin karnında sertmi başı aşşadaydı benimkinin ayak popo midemde yukarda ve baya sert
Glfdnkygsz Ebraz evet karnın hep sivri oluyor göbeğime doğru topluyor poposunu yada ayaklarını ve semsert oluyor artık
AyseBetulK Ebraz pazartesi sabah 6 da hastaneye yatışım var. Sezeryan doğum olacak 7 de bebeği alırız dedi doktor. İlk gebeliğim, düşünmemeye çalışıyorum sürekli evde biyerleri silip süpürüyorum,alışveriş yapıyorum, çantama bişeyler ekliyorum 😮💨
Ebraz AyseBetulK bende korkuyorum çok stres oluyorum dediğin gibi çantaya bişeyler ekliyorum unuttuğum bişey varmı diyorum çok değişik hissediyorum