Churcill Nasıl olacağını hayal bile edemezken bence en güzel şekilde gerçekleşti. 2 gün sancısını çektim 2 saatte de normal doğumu yaptım çıktım. Merak edenlerin sorularını cevaplamaya hazırımm. Devlette oldu bu arada
aminehumamoms Churcill çanakkale merkezdemi yaptınız doğumunuzu ebelerden memnun kaldınızmı acaba hastanede yattınızmı bide duş alma imkanı varmı
aminehumamoms Churcill hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin balına kolay dogum 🤲🏻🤲🏻
Melike_02 Churcill sağlıkla büyütün inşallah ❤️ 2 gün sancı mı çektinizz 😅 böyle gördükçe daha çok korkuyorummm yaa 😅😅
Churcill aminehumamoms evet merkezdeydim. Ebeler çok güzeldi çok pozitifler sürekli motive ettiler çok iyi davrandılar. Hastanede yatmadım ben yakınımda kaldım ama anne oteli varmış duş alabilirsiniz orda dediler
Churcill symag çok teşekkürler. Son 1 hafta karın ağrım mevcuttu daha sonra nişanım geldi ondan sonra sancılar başladı 1. gün gündüz düzensizdi ertesi gün öğleden sonra 5 dakikada bir 2 dakikada bire düştü. En son da suyum geldi zaten ondan sonrası doğumhane
Churcill Melike_02 emin olun böylesi daha iyi. Orda hiç açılması olmayan 2 gebe daha vardı stresli bi şekilde geziniyolardı ben onların yanından geçtim gittim doğurdum çıktım çok şükür onlar hala ordaydı ben bugün taburcu olucam
symag Churcill bizde 38. Haftadayiz artık olsa diyorum. Bir kere gece belimden sancım başladı biraz sürdü ama devamı gelmedi. Bebeğim de gayet iyi kipirdiyor diye randevu günümü bekliyorum
Melike_02 Churcill çok şükür o zaman sizin adınıza sevindim ama iki gün sancı çekmek zor olmadı mı yani size yaşamış biri olarak soruyorum
Churcill Melike_02 ilk gün iyiydi 2. gün biraz zordu özellikle öğleden sonra sancılar sıklaşınca bi tık daha zorlaştı
Churcill Minik1Civciv tam 40 haftayı doldurdu kızım. Sancılar başta iyiydi sıklaşmaya başlayınca zorladı haliyle. Suyum geldikten sonra artık kontrol falan kalmadı zaten
em-ine123 Hayırlı olsun 😍 çok sevindim bende 39+3 üm artık doğurmak istiyorum 🥺 arada sancı oluyor ama aralarında saatler var.
Churcill em-ine123 nişan gelmesini bekleyin gelir inşallah. Benim ondan sonra sürecim hızlandı diyebilirim
em-ine123 Churcill inşallah inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almamız dileğiyle tüm hammişlerin
aminehumamoms Churcill teşekkür ederim canım benimde doğumum orda olucak inşallah senin gibi hızlı ve pozitifi bi doğumum olur korkuyorum açıkcası 🥹
Churcill aminehumamoms ebeleri dinlemeye çalışın ve sancılarınız ciddileşince gidin derim ben evde nerdeyse yatarak çektim sancılarımı diyebilirim