karanmom gamzetan ben 8 ile öğrenmiştim hamile kaldım triot 8idi ilaca başladım düzenli kullanınca hiç bişi olmuo 31 haftalığım şükür sorun olmuo ilaç kullaninca
2tupbebek gamzetan Evet kesinlikle ilaç içmelisiniz. Bende tiroid hastasıyım. 2.8 şuan 2.5 olması daha iyi ilaç kullanmaya devam ediyorum ama thyromazol bebek için tehlikeliymiş. Propycil başlatıcak doktor.
B_eyza gamzetan evet 4.22 düşük yaptım bende doktor kontrolunde ilaça başlaman gerek yoksa yükselebilir daha çocuğun gelişimi için o hormona ihtiyac var
Feyzabeyoglu gamzetan evet 2,5 olması gerekiyor en fazla Bende sizin gibi öğrendim de Düzenli ilaç kullanimiyla düşüyor merak etmeyin Dahiliye doktoruna gidiyorum her ay
tugbadurmaz34 karanmom merhaba resmen aradığım yorumu yapmışsınız umarım uygulamayı hala kullanıyorsunuzdur benim tsh değerim 7,5 çıktı 4+2 yim şu an yeni hamileyim kaybetmekten korkuyorum bu değer yüzünden ne kadar sürede düştü sizin
2tupbebek B_eyza biz de ilk tüp bebekte tiroide baktırmadan koydurduk bebek tutmadı. Çok önemli bi hormon
gamzetan Feyzabeyoglu hemen acilen mi gitmem gerekiyor acaba randevu bulamıyorum şuan 10 gün sonra gitsem bişey olur mu
Feyzabeyoglu gamzetan ne kadarlıksınız bilmiyorum ki Benim ilk gebelikte genel testlerde çıktı Ertesi günü randevu aldım dahiliyeye gittim hemen Erken doguma düşük yapmaya bebekte zeka geriligine falan sebep oluyor diye ciddiye almıştım
Elifcee25 gamzetan Bence bekleme. Ben yllardr troid hastadiyim ilk bebegim dusuk oldu cok yksekti ben ona bagladm sebepsz dediler ama baska sebep yoktu. Oğlumda ilacn dozunu artrdilar dzenli kullandm düştü smdi yne kullaniyorum şükür ykselmedi bunda ilac kullandgm icin. En azindan saglk ocaginda tahlil verip 25 mg ilacla baslayn snra endokrine gönderecekler zaten
Mucize338 Sağlık ocagındaki doktorunuzda ilaç yazabilir dahiliyeye gidene kadar ilacınızı o dozda içebilirsiniz dahiliyedeki doktor da dozu uygun görürse devam der yetersiz görürse artırabilir benim her kontrolümde dozum artıyor bebekle bana yetersiz geldiği için dere otuda tüketebilirsiniz
gamzetan Mucize338 öyle yapayım o zaman sağlık ocağında bana herşeyin temiz dediler doktorum yüksek dedi
Svda77 gamzetan hamilelikte 2.5 alti olması gerekiyor bende bu sebeple 20 haftadan beri ilac kullanıyorum bebegin gelişimi için ilac gerekliymis dahiliye ayarlıyor ilacın dozunu çoğu hamile kullaniyor
Yigit_Yagiz_Moms gamzetan benim de 1 ay önce 3.41 di. Doktor ilaca gerek yok dedi. Gebelikte ilk 3 ay 2,5 un altında olmasını istiyoruz, 3. Aydan sonra 4 e kadar normal diyoruz dedi. Yeni tekrar ölçtürdüm 3 e düşmüş. Ayda bir takip yaptırın mutlaka.
gamzetan Yigit_Yagiz_Moms benim daha yeni 36 günlük ve ilk bebeğim tedirgin oldum biraz teşekkür ederim
Yigit_Yagiz_Moms gamzetan dahiliyeye gidin o zaman çünkü ilk 3 ayın içindesiniz bir ihtimal ilaç başlatabilirler. Zeka geriliği vs için de çok korkmayın kağan kocatepenin youtube da videosu var bir göz atın isterseniz. Diyorki tiroidin bebekte zeka geriliği falan yapması için çok çok yüksek bir değerde olması lazım