AleynaResul Yildizyildiz94 127 ama bitti sayılır hazırlıkları açıkcası çünkü içimden bi ses erken doğcak gibi söylüyor 😃
Yesiltas Sooon 72 ama ultrasonda bir buçuk iki hafta önden gidiyoruz bakalım ne olacak hayırlısı inşallah
34Meltem12 Gulden1912 yaaa çook güzel 🌹Allahım sanada bebeğine de sağlık versin hayırla doğmayı nasip etsin inşallah 🌹
Gokcelog 84 gün 🥲 ben 1 ay önceden beşik, bebek arabası, puset, kıyafet herşeyi tamamladım neredeyse. Tek almadığım şey nebulizatör sanırım ondada kararsızım.
Prenseslerinannesiiii Yildizyildiz94 43 gün kaldı 😟 ama dayanacak gücüm kalmadı asla. Kasılmalarım falan mahvediyor beni.
Busbusablaoluyo Yildizyildiz94 ayy son 23 ama sezeryan olcak yani 13 gün falan geberiyorum heyecandan tüm anneler sağlıklı sıhhatla slsın yavrularını kucağına💕👼
_gulumm Rmysnrrr benim de arada belime ağrı giriyor ve kasıklarım ağrıyor. Ana benim ki ikinci sezeryan canım o yüzden 7 eylüle gün aldık
Gulsumcam Yildizyildiz94 23 gün kaldı içim içime sığmaz oldu bir an önce hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻🥹💙