chefmom Maviannesi doğumdan sonra gelen misafirlere ikramlık kolaylık olsun diye tatlı-tuzlu kurabiye,sigara böreği,normal börek, yaprak sarması,dolmalık Birde kışlık soslar,sebzeler falan 🥰
Hiramninal Aysenurdesign Adet sancisinin bir kaç misli şiddetli halı normal ve suni sanciyla doğum yapmış olan biriyim 2. Bebeğimi bekliyorum inşallah 1hafta kaldı sancım yok hala
Gamze4127 Yildizyildiz94 anne yanı beşiği gardrop aldım ama bebek için almadım büyük aldım ilerde de değişmemek için , mama sandalyesi uyku seti puset mobilya beşiği . Kıyafette yenidoğan abartı almadım zaten o sıra büyüyecek 3 6 ay ve 9 12 aldım genelde yenidoğan gerektiği kadar var bi kaç parça
Eylulum25 Yildizyildiz94 Ev sahibi kirayı çok artırınca çıkmak zorunda kaldık çıkacağımız ev hazır değil o yüzden hiç hazırlık yapamadım
Sevgi1985 avakadominigi sizin ile aynıyız 83 gün kaldı bakalım önce hangimiz doğum yapacak saglıkla inşallah
avakadominigi Sevgi1985 sizin cinsiyetiniz ne ve en son bebeişinizin hangi hafta hangi kilo yazarmısınız
34Meltem12 Gulden1912 yaaa çook güzel 🌹Allahım sanada bebeğine de sağlık versin hayırla doğmayı nasip etsin inşallah 🌹
rumeysa6161 Yildizyildiz94 benimde 124 daha başlamadım hazırlıklara sadece odaya gardrop ve sifonyer aldık:)