Aynur_55 14+5 iz cinsiyeti ayın ortasında gittiğimizde öğreniriz inşallah bende et tavuk yiyemiyorum kokusu midemi bulandırıyor arada mide yanması oluyor kilo almadım ama karnım biraz belirgin olmaya başladı
123oznr dlb97 hemen hemen aynıyız bende 13+1 im aşırı halsizlik var akşamları yemekten sonra karnım çok şişiyor mide bulantım aksi gibi arttı benim hiç bir şey yemek istemiyorum ama zorluyorum hiç kilo almadım bende
Mjdnr ElifTugce ben de iki haftadır rahattım hiç mide bulantım yoktu, bir anda enerjim gelmişti. Üç gündür çok kötüyüm yine. Olabiliyor muymuş acaba böyle? Hiç geçmeyecek mi ki, çok yorulduğumu hissediyorum 🥹 isyan da etmek istemiyorum tabii. Ama geçsin artık diye dua edip duruyorum. Demir hapına başlamıştım ama iki gündür içmedim nerdeyse o mu etkiledi acaba diye düşündüğümden. Ama etkisi bu kadar sürmez diye düşünüyorum bu tamamen yine hamilelikle alakalı gibi..
ElifTugce Mjdnr belki bulantılar belirtiler ara ara gelip gidiyordur. Ben de işte 12. Haftamdan beri hiç kusmamıştım. Bi dün safra kustum sabah bi de önceki gün şeftali yemiştim niyeyse bulantı yaptı. Halsizlik demirin düştüyse çok oluyo ya. Bende de vardı regenesis max diye bi takviye verdi doktorum şimdi daha iyiyim. Demir hapı da bulantı yapıyo bu arada bende hamile değilken bile yapıyordu.
dlb97 123oznr ben prilam dr icmeden yapamiyorum onu icmeme ragmen arada bulaniyo icmeyince bulantidan nefes bile alamiyorum
Asyam21 14 haftalik olduk tam bugün 11 hafta 6 günlükken konturole gittim cinsiyet icin cok kucuk dedi soylemedi devlette gitmistim bu arada ilk 1 ay hic sorun yoktu 1 aydan sonra ishal kusma bulanti koku hassasiyeti hastanede bile yattim bu şikayetten doktor hergun baska tedavi uyguluyordu en son igne yapti 3 tane ben yürüyemez hale geldim birde agrılardan geberiyordum kendi istegimle ciktim hastaneden 27 yasindayim bu 3 hamileligim ama en kötü bu hamileligim.geciyor diye bilirim ne çocuklarima bakabikiyorum ne kendime yemek yiyemedigimden gözümün önü kararıyor hep dua ediyorum hergün bugün geçicek inşallah diye ama gectigi yok yemek yemedigim halde yesil su kusuyorum en son hastaneden ciktigim da 6 bucuk kilo vermistim zaten cok kilolu biri degildim tam eridim kilo aldigimi sanmiyorum benim gibi olanlar varmi ayni şeyleri yaşıyanlar ?
Ay3 Muayenelere kac gunde bir gidiyorsunuz, ben sürekli gidesim geliyor, hareketlerini de hissetmeyince, acaba nasil vs diye düşünüyorum 😊
Rabiss34 14+3 :) mide bulantıları özellikle yemek yedikten sonra çok kötü oluyor. Kasık ağrıları karın ağrıları oluyor. 2 haftaya kadar iyidim ama yine başladı ve baş ağrısı eklendi tabi ayağa kalkarken göz kararmaları da var 🥲 ayın 8inde gidicem cinsiyet için heyecanlıyım zaman hiç geçmiyor bu cinsiyet konusu olunca 😂
dlb97 123oznr ay insallah gecer benim annem 9 ay boyunca mide bulantisi gecmemis umarim ben de ona cekmem diyorum. Dis cok zor ya hamilelikte ben hamileligi dusunmeden once dislerimi gidip yaptirdim sonradan basa dert oluyo diye . Umarim en kisa zamanda duzelir
123oznr dlb97 ay inşallah 9 ay sürmez❤️inşallah gerçekten çok zor dişlerimde hiç sorun yoktu bir anda başladı anlamadım bir de kıbrıstayız bu gün hafta sonu her yer kapalı gidemiyoruz da hastaneye
dlb97 123oznr hamilelikte kucuk olan bi sorun bile inanilmaz agriya sebep oluyomus ya umarim sen de agrilarindan kurtulursun 🌸