Gulmasal yavru kedilerin gözleri böyle akar hatta red point galiba yani akan yaş kırmızı bu durum özellikle beyaz kedilerde olur fotoğraf net değil ama burnuda basık gibi burun basık olduğu ickn daha çok akar bende de dollface İran ve excotic İran kedileri var ikiside akıyor daha çok excotic akıyor çünkü burnu yok gibi bir şey birde kedi büyüdükçe göz yaşı azalıyor beyaz kedilerde çay aksine göz çevresinde leke bırakıyor kaynamış soğumuş su ile veya varsa lens suyu ile temizleyebilirsiniz ben hep lens suyu ile temizliyorum enfeksiyon olunca gözleri kapanıyor bu sadace normal olağan akıntı enfeksiyon olunca antibiyotik damla veriyorlar teramicin veriyorlar genelde ben antibiyotik kullanmadan geçer mi diye enfeksiyonda hep denerim onun içinde suni gözyaşı damlası kullanıyorum veterinere gidince danışırsiniz yine ama bunlar riskli kullanmam derseniz kedi göz bakımı için solüsyonlar var onlarla da temizleyebilirsiniz temizlemezseniz o siyahlık yayılır ama renk kalır kurup elinizle veya bir şeyle alalım capagi dersenizde o bölgede ki tüy kopar ve sürekli olacağı için bu durum bir daha tüy çıkmayabilir 🤗