Gulmasal Kedimin gozu neden boyle surekli temizlesemde tekrarliyor kuzenimin kedisindede vardi ama bu kadar degildi esim yavru kedilerde oldunu soyluyor naparsam gecer
MeltemUysal Gulmasal Göz enfeksiyonu bu genelde insanda ve kedide enfeksiyonda cok bilinen bir yöntem. sallama siyah poşet çayı hafif sıcak suda demleyip sogudukdan sonra sulu bi şekilde göze koyabilirsiniz. Gözü çok hızlı temizler.
ikizkusannesi Gulmasal göz enfeksiyonu veteriner hekime göstermeniz gerekiyor,damla ve antibiyotik kullandıracaktır muhtemelen
NewMom__ Gulmasal çay demlendiği zaman makyaj pamuklarına biraz dökün hafif ılışınca gözlerini silin. İki göze de farklı pamuk kullanın aynı pamukla yapmayın. Günde 3-4 defa tekrarlayın. Öyle çok yoğun bir durum yok geçecektir zamanla. Geçmezse veteriner muhtemelen bir damla verecek onu kullanırsınız🌸
Minigiim-vebenn52 Gulmasal çapklanıp kapanabilir ilerlerse benim kedimde böyle olmuştu ılık çayı pamuğa damlatarak silin gözünü ama veterinere götürmek şart damla veriyolar üç dört güne geçiriyor
Gulmasal trkgleyla ilk geldinden beri boyle yavru zaten dedigim cevremdeki kedisi olanlarinda boyleydi ama benimkininki bi tik fazla yarin goturucem
trkgleyla Gulmasal naptınız götürdünüz mü? Her kedide yok kesinlikle bi göstermenizde fayda var. Benimde kedim var hiç kıyamıyorum hayvanlara. Kumu tozluysa ondan da olabilir ama bariz enfeksiyon 😞
Semasyy Gulmasal yanında parfüm sıkıyor musunuz yada oda parfümü varmı evde benimde kedimin böyle oluyordu baktım ki her parfümden sonra oluyoe arrık evde sıkmıyorum lütfen dikkat edin 🙏🏻
baybarsmom Gulmasal ben boyle olunca sokak kedileri ev kedileri hepsinde tobrased kullanıyorum. Crystalin diye sprey var birde onunla da siliyorum
nazli95 Kediniz beyaz olduğu için siyah çay bir süre sonra leke yapacaktır. Biz de bu yollardan geçtik, beyaz kedi annesi olarak çay yerine papatya çayı yapmanızı öneririm. Damlayla da desteklemeniz gerekiyor 🌸