Kdr03 Bana da baktı çatı açılma hiç yok demişti 2 hafta önce pazartesi kontrolüm var ama dayanamıyorum bazen ağrılara dinlenince geçiyor veya duş alınca falan geçiyor 38+4 haftalık olduk çok baskı yapıyor bakalım ne olacak nişan da yok henüz
Selmaaas Kdr03 bence baskı yapıyorsa kanala girmiştir bebek kesin alttan muayene etmesi iyi bence çünkü doğumu hızlandırıyor diyorlar
Kdr03 Selmaaas ay inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız canım ya bakalım pazartesi ne olacak ne diyecek çatı muayenesi yapar kesin
Hazarbuse58 Ben 2. Doğumda 38 haftaya girer girmez muayene oldum doktor eliyle uyardı sabah gel yatışını yapalım dedi sabah gittim 1 saat sonra doğurdum İnşallah sizin de öyle olur benim de öyle olur bende bekliyorum 36 haftaya girdik
Selmaaas Hazarbuse58 gerçekten mi bende hala bişey yok lekenmem devam ediyor inşallah hemen doğururum
Hazarbuse58 Selmaaas nişan gelmiş belliki bugün yarın gelir hayırlısıyla bu arada hareketi arttırın ki kolay açılsın
Hazarbuse58 Ben 3 günde bir muayene oluyorum alttan hiç bişey gelmiyo sizinki nişan bence hala geliyo diyorsunuz bide