Zehraemirali Kızlar selam, yüksekovada yeni tayinciyiz 7haftalik bebeğim doktor randevusu bulamıyorum varmı burada olanlar yardim lütfen 😥😥
Edaaa123 Zehraemirali 182 arayın onlar ne zaman açılacagını söylüyorlar yada gidip ordan da alabilirsiniz
Busekose Edaaa123 ben yuksekova da mehmet cömerte gidiyorum ama genel de vana gidiyoruz kalp hastasıyım doğumum da van da olacak orada da ilk kez pazartesi günü gurcan Türkyılmaza gidicez sonra doktor meselesini oturtmam gerekiyor artık 🥲siz hangi doktora gidiyorsunuz
Edaaa123 Busekose bi kere ülküye gittim 23 e Mehmet beye randevu buldum aldım ve 17 haftalık oluyoruz cinsiyeti söyler inşallah
Busekose Edaaa123 söyler bence baya olmuş belki kız da olabilir genelde geç gösteriyorlar benim oğlum olacak 13.haftada öğrenmiştim mehmet hoca çok ilgili ülkü hanım gitti galiba yerine başka birisi bakıyor artık 🥲
Gizemgizos Busekose bizde bu sene geldik bende hamileyim 16 haftalık doğumu burda mı yapmayı düşünüyorsunuz
Busekose Edaaa123 valla Eylül ayının sonunda falan gitti muhtemelen görev süresi dolmuştur biz hamam sokağının orda oturuyoruz siz 🥰