Dilekonurr hıııım yanlış yazılmış o zaman görmemişim kusura bakmayın olsun önemli olan sağlıkları🤍

Dilekonurr yalancı sancıdan olabilir ayrıca bebek bi yerde toplanıyorsa da olur bende de oluyordu

betulbeyaz benim bebek çok önde doktor her seferinde ne yediriyorsunuz bu çocuğa diyip şaşıyor vitaminlerimi kestiği halde haftada 250 gr almaya devam böyle giderse ki gider herhalde 10 gün sonra falan suni sancı ile normal doğumu başlatıcak

Nrcn91 22. Haftalarda başlayan kasılmalarınız için tedavi aldınız mı? Benim de aynı 36yı görücek miyim diye çok merak ediyorum birkaç kere serum ilaçla durdurdular ama tamamen bitmiyor progestan kullanıyorum

Ireeeeem Magnezyum,progestan, kalsiyum kullandım . Sıvı fazlalıgıda vardı bende sekere baglı diyet vs yaptm dkkat ettm. İnsallah sizde 36 haftaları görürsnüz bana her gören akrmın assagıda diyordu 1 aya kalmz dogurursn diyorlardı moralm bozluyordu sükür gördm bu günleri darısı basınıza

Nrcn91 benim sıvı fazlalığı yok kasılmalarla başım dertte. Ben de magnezyum progestan kullanıyorum inşallah sizin gibi görürüm ben de teşekkürler ☺️

Dilekonurr kuzum benimde tam 36 da kontrolüm vardı kilosu 2600 çıktı ama doktor hersey normal demişti sen böyle yazınca bi kafam karıştı aynı haftadayız seninle sanırım bende pazartesi 37 olacağım

Senaa25 seninki normal bence de benimki fazla ben şu içsem yarıyo herhalde anlamadım ki o yüzden benim erken doğum olcak senin her hafta 250 alsa bile 40 haftasında kilosu gayet ideal oluyo

betulbeyaz karpuz yemiyorum tatlıya da baya ara verdim 28. Haftadan sonra tatlı şeyler bazen hiç tükenmedim bazen ara ara yiyorum dikkat ediyorum yani :) vitamin de içmiyorum ama yok yani benimki dana olcak :) bu arada 48 kilo işe hamile kaldım şuan 60 ım 😁