cansureis Dayanamayıp az önce test yaptım (erken gebelik testi) malesef negatif 5 günüm kaldı. Çok istiyorum niye olmuyor anlamıyorum. Doktor kist dedi sonra gittim 2.5 cm olmuş hamileliğe engelin yok dedi 4 aydır deniyorum 😞
Ecemnm cansureis 4 ay çok erken lütfen moral bozmayin ben 3 senedir bekledim tam saldım bıraktım stresi o zaman geldi mucizem
MervEliz13 cansureis kendini çok sıkma bizde ilk gebelikte 7 ay denedik olmadı çok üzülüyordum sonra takmamaya başladım sonradan oldu çok düşünme sal gitsin çok düşünürsen olmuyor gerçekten tecrübeliyim bu konuda
Bahar6667 cansureis takma kafana canm ilkinci çocuğum 9 ayda hamile kaldım 3 cuye 1 buçuk senede sorunum yoktu
Yusufayazin__annesi cansureis 4 ay diyorsunuz ben 5 yıl bekledim canım hiç şey yapma nasip vakti zamani
cansureis Ecemnm Ya acele istememin sebebide iltihaplı romatizmam var tedavime devam etmek istiyorum ilerliyor çünkü…
Ebru-29 cansureis ben de ankilozan spondilit hastasıyım bir tür iltihaplı romatizma ve crohn hastasıyım hastalığımın çok ileri aşamasında ilaç kullanırken hamile kaldığımı öğrendim bebeğim gayet sağlıklı. Hastalığımın da uyumaya geçeceğini söyledi doktorum o yüzden iliskilendirmeyin hastalıkla zamana bıraktın
Dfn511 MervEliz13 bende de ilk gebeligimde 6 ay olmadı doktora gidelim diyodum hep sonra bıraktım olmazsa 6 ay daha bekleyip gidicem diyodum başka şeylerle ilgilendim unutmaya çalıştım bi baktım çift çizgi☺️
Cansuu55 cansureis sıkma canını herşeyin başı stres , psikolojik iyi olma hali bunlarla ilişkili . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hatice_11 cansureis eşim ve benim de hiç bı problemimiz yok 3 senedir deniyoruz 2 düşük oldu sadece . Rabb’im bekletiyorsa vardır bir bildiği moralinizi yüksek tutun Rabb’im isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🌸
cansureis Ebru-29 Ben hiç bir ilaç kullanmıyorum şuan hamilelik düşündüğümde gittim ve %1 ihtimal bile olsa çocuğun zekasında sağlığında bi sıkıntı olabilir dedikten sonra reddettim tedaviyi ve zaman zaman çok zorlanıyorum ellerm çok şişiyor dizlerm oturup kalkamıyorum