lilasmom_ babyy__ attığınız modelle https://ty.gl/6w4h7um4jv bu aynı sanırım ben de bunu almayo düşünüyorum da
lilasmom_ babyy__ memnusunuz yani valla ben de kararsız kaldım çok da bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası çoğu anne de bebek büyüdükten sonra binmek istemiyor falan deyince o kadar para dökmek istemiyorum
Zehross03 Efemomlife13 Kabin boy travel sistem olarak geçiyorlar sanırım İkisinin karışımı bir şey yapmışlar Ben de ondan almak istiyorum puset takılan kabin boylardan katlaması basitmi sizdeki nasıl acaba ağırmı çok
Efemomlife13 Zehross03 ben iki senedir kullanıyorum ayni model ilk pusetsiz çıkmıştı o yüzden ben pusetsiz kullandım memnunum hafif katlamasi feln iyi fiyat olarakta
babyy__ lilasmom_ Duygu_52 valla arkadaşlar gayet rahat kullanisli dunya kadar para donmeye gerek yok yeni dogan yatışıda var hafif tek elle kapatila biliniyor yine de siz bilirsinjz
edadm Edaaksoyy kabin boy olanını arkadaşım aldı çok hafif yumuşak sürüşlü kullanışlı canım traveli bilmiyorum ama
Duygu_52 babyy__ teşekkür ederim canım uzun süredir kullanıyor musunuz bebeğiniz ne kadarlık Şuan bide bu kabin olan bebek arabası sadece tek yönlü kullanıyor çift kullanılmıyor bu sıkıntı oluyor mu acaba