ebrarmom08 Dnyaa56 yok olmuyor canm ama az önce acile gittim doktor üzülme kesenin şekli bozuk düşük yapabilirsin kanamanı talip et dedi kanamam yok çok şükür ama hayırlısı Allah’tan bilmiyorum 😭
ebrarmom08 Gizem-12345 vermedi. Yani baştan savar gibiydi zaten. Bazı postlarda okudum. Kanamadan kaynaklıda kesenin şekli bozuk gözükebiliyormuş. Tuvalet harici kalkmadan bir süre yatıcam inşallah toparlarım 😞 Dua edin banada 😣
Temmuzmucizesi26 Dnyaa56 5+1. Deyim bende. Kese göründü ama daha çok küçük kese 🥲 içinde de normal olarak daha bebek görünmedi kalp atışı içinde bugün giydim alttan bakmak istediler ama izin vermedim öylece geldim 🥲
Ayseahmet-07 Gizem-12345 Bnde de 5+1 de kese gorndu 0.466 cm yazio yolk kesesi falan gorunmedi ona var daha dedi ama gormk istiyorm onu hftya gidcm Tekrr siz ne zamn gidcksnz gornmk icn
Umut_aras Dnyaa56 5+6 daha hiç hastaneye gitmedim bir tane kürtajım var önceki gebeligimde kalp atışı olacak mı olmayacak mı bayağı strese girdiğim için bu gebeligimde 7. Haftada gitmeyi düşünüyorum .