Asyacata inanır mısınız buradaki yorumları okuyup nescafe gold aldım götürdüm yanıma paketi açmadım bile. Ne bas ağrısı ne bel ağrısı hiç bir şekilde yaşamadım. Yanıma kaynattığım kayısı kompostosunu götürdüm ameliyattan 1 saat sonra sıvı gıda alımına izin verdiler su da içtim hatta gözleme bile yedim Özlem hanım izin verdi. Lavman yapılmadı bu arada. 2 buçuk litre kayısı hoşafı içtim. Aynı gün büyük tuvaletime çıktım. Odaya da lohusa şerbeti geliyor izin verdikleri an içmeye başlayabilirsiniz çoğu kişi sondayi soruyor uyuşturulup ameliyat masasına yatınca takıldı yani hiç bir şey hissetmedim. Çıkarılırken de hiç bir şey hissedilmiyor hafif yanma oldu saniyelik ama geçti. 2 defa gelip karna bastırma oldu. O canımı çok yaktı ama senin iyiliğin icin pihti kalmaması lazım dediler. Bu arada Ameliyat çok hızlı geçti. Ben panik yaptım ama doktorum sakinleştirdi beni. Ekip süperdi bebek doğunca ten teması yapıldı ağladım antestezi doktorum gözyaşlarımı sildi. Fotoğraflarımız çekildi. Muhteşemdi her detayı hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Emin olduktan sonra başlıyorlar ben uyuşmamaktan korkmuştum ama anestezi doktorum bir an olsun başımdan ayrılmadı hiç korkma anında müdahale edeceğim dedi. Oda da annem kaldı eşimde doğum yaptığım gece gelebildi yurt dışındaydi ben doğuma annemin yanına gelmiştim. Eşimle biz yatakta idare ettik zaten bebis sabaha kadar uyumamıştı annem de refakatçi koltuğunda biraz uyumuştu.