BSRDMRL Kızlar merhaba, eskişehir acıbadem de doğum yapanlar var ise odaları nasıl? Bilgi verebilirmisiniz? Suit odası varmı, kapı ne renk ferah mı ? Odayı süslemek istiyorum da bilgi edinme amaçlı ?
Dlkzz BSRDMRL ben standart paket aldım. Odası geniş. Bir tane refakatçi için yatak olabilen koltuğu var televizyonu var dusakabini var. Kapının rengi kahverengi. Süit odayı bilmiyorum. Ama öyle çok lüks beklemeyin eğer standart paket alacaksanız. Bana sigortanın odaları gibi geldi. Öyle bir lüksü yok.
BSRDMRL babyandmomyy Allah bağışlasın hayırlı olsun ,,doktorunuz kimdi bide hastane ücreti ne ödediniz acaba ?
Asyacata babyandmomyy merhaba, Acıbadem’den doğum paketi almayı düşünüyorum. Fakat paket ücreti dışında bebeğe yapılan testlere falan ilave ne ödediniz ?
babyandmomyy BSRDMRL teşekkür ederim benim doktorumun kliniği var doğumları orda yapıyor ahmet cantug çalışkan kendisi prof olduğu için standart paket 32 ödedik
Asyacata Dlkzz merhaba, Acıbadem’den doğum paketi almayı düşünüyorum. Fakat paket ücreti dışında bebeğe yapılan testlere falan ilave ne ödediniz ?
babyandmomyy Asyacata merhaba standart paket olarak doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda küvezde kalmasına rağmen extra ücret odemedik
Dlkzz Asyacata işitme testi k vitamini aşısı bir de göze damlatılan bir damla var bunlar paketin içinde. Ayriyeten bir ücret vermedim. Bir de 1 kereye mahsus kadin doğuma ücretsiz muayene oldum. Dikişlerim için.
Dlkzz Asyacata Özlem Özgür Gürsoy. Cok memnun kaldım kendisinden. Ameliyathanede çok panik yaptım (spinal oldum bu arada) aneztezi doktorunu beklerken elimden tuttu beni telkin etti bebeğini sağlıkla alacağım çok kolay olacak her şey hiç korkma dedi. Beni rahatlattı o masada iğne yapılmayı beklerken bile elimi hiç bırakmadı. Allah razı olsun o doktordan. Egolu havalı iğneleyici konuşan bir doktor değil çok naif sessiz sakin uysal güler yüzlü bir doktordu. Yine olsa yine özlem hanıma giderdim.
Asyacata Dlkzz ben de doktor arayışındayım. 34 haftalık oldum ve son anda kötü şeyler oldu maalesef. Çok teşekkür ederim 🌸
Asyacata Dlkzz bir şey daha sormak istiyorum. Spinal anestezi sonrası nasıldınız baş ağrınız falan çok oldu mu yoksa başarılı buldunuz mu anesteziyi ? Bir de odalar tek kişilik mi yanınıza eşiniz kalabiliyor mu ?
Ordanburdan Dlkzz merhaba benim de doktorum özlem hanım. Doğum sonrası ne zaman kontrole çağırıyor. Memnun kalmanıza çok sevindim çok fazla yorum bulamadım çünkü özlem hanım hakkında. Riskli bir gebelik geçiriyorum o yüzden ben de panik yaparım muhtemelen doğumda 😓
Dlkzz Asyacata rica ederim ne demek Özlem hanıma gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Muayenesinde her şeyi açıklıyor bilgilendirme yapıyor. Bende bir başka doktordan geldim doktorun azizliğine uğradım önceki doktorumda 30. Haftaya kadar yüzünü görememiştim daha doğrusu doktorum uğraşmamıştı. Özlem hanim sabırla miniğimin yüzünü döndürmeye çalıştı ve başardı çok güzel fotoğraflar aldım.