ceco Emine1235 kemik yapısından anladı hattaha 3 hafta sonra tekrar gel dedi kendini daha çok belli eder dedi ayrıntılı ultrason yaptı
Emine1235 Tiredmother bizim Bebiş bu kontrolde kendini baya kapatmıştı Yüz üstü yatıyordu canım 😊 teşekkürler o şekilde anlarım dersen atayım
Azrazerin Emine1235 11 de çıkıntı gördük kanamam vardı onun için gitmiştim 12 de %70 erkek dedi 13 te erkek bu dedi 16 da kesin erkek artık herkese söyle dedi (söylemedim)😅 20 haftalık %200 erkek artık inan dedi🙈😅
Asnzanne 12 haftalık ikili tarama da cinsiyet belli dedi.ben hala bilmiyorum 13 hafta+5 gün olduk.cumartrsiye kadar da beklyicem.yeğenim cinsiyet balon patlatma partisi yapıcak😊
Ferihan Emine1235 15.haftamda kontrole gittim 2 gün önce bağdaş kurmuştu göremedik çok merak ediyorum bende 🤧
Emine1235 Ferihan 😂 bende merak ediyorum doktorum zaten erken öğrenmek için dedi bide bebek inat dedi hadi hayırlısı 😂
Sevde___89 ceco kemik yapisindan nasıl anlaşılıyor acaba. Banada o hafta kız dedi, 12. Haftada bunu demesi hele ki kız bebek te bunu söylemek çok erken değil mi ? Acaba nasıl anlıyorlar
ceco Sevde___89 çünkü erkekler daha çabuk gelişiyorlar kemik yapısından tutun her anlamda bir de kalp atışları daha hızlı oluyotmuş ben ayrıntılı ultrason da öğrendim bayağı bir inceledi dr
EgeAysimaAras Emine1235 iki oğlum var ikisinide 12 13 haftamda öğrendim bu kızmış geç gösterdi kendini yaramaz 😀❤️😘