Emine1235 Tabiki öncelikle hayırlısı olsun kızlar ama ben çok merak ediyorum kız 👧 erkek mi diye 🙈 eli ayağı düzgün olsun da. Kaçıncı hafta da öğrendiniz 10+5 şuan erken ama merak işte
Bebekgeliyor Emine1235 14 hafta 5 gun gittim az gosterdi uyuyodu sabirsizlandim doktoruma yine gittim ve 15 hafta 3 gunde gosterdi💃
Emine1235 Hhhzzzlll3545 🙏🙈 sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duygu sabırsız bir anneyim
Hhhzzzlll3545 Emine1235 aminn insallahh hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi zaman cabuk geciyor ama merak etme gecmiyomus gibi gorunuyoo ama kesinlikle hizla geciyor 🤗
Melekylcn 13 haftalk hamileym ama henüz öğrenemdm haftaya kontrlm war gittigmde 14+4 gnlk oluyo sizce ozmn ogrenir mym 🙃
Emine1235 Sonuçta % 50 %50 yani ya erken cıkıcak ya kız komşumuzun kızından kız çıkmıştı erkek olduğunu öğrendi dün 😊 hayırlısı inşallah
Mervebyk Bebekgeliyor uyurken hiç hareket etmiyorlar degilbi bende gittiğimde uyuyordu bir türlü uyanmadı
Deletedmom431 Emine1235 16+5 te ögrendim kızım olacak Allah’ımın izniyle 😍 Anneler hissedermiş neler hissediyorsunuz 😍
1850 Emine1235 13. Haftamda öğrendim. Kanamam olunca acıl gidip muayane olmustuk o sırada cinsiyet ogrendık. Kötü bir olayla gıdıp öğrenmiş olduk☺