lilasmom_ Busraaay o zaman orayı bu yönden eleyebilirim medicalde doğuma falan da alıyorlar çünkü. Ama işte 20e kadar çıkmış durumda şu an fiyatlar. Benimki nasipse şubatta olacak, Ocak ayında zam gelir kesin
gozdezhn lilasmom_ evet ama hocalar girerse ücret böyle asistanlar girerse ücretsiz normalde sezeryanda
lilasmom_ gozdezhn ilçeden geldiğim için sanırım medical daha rahat olacak bizim için umarım çok uçmaz fiyatlar
BasimAgriyor gozdezhn üniversitenin özel kısmına nasıl randevu alıyoruz acaba, ben buranın yerlisi değilim de çok bilmiyorum Tokat’ı
Sevgi01 lilasmom_ ocağa 20 yi anca bulur yatışları yapan arkadaşım bi kaç gün oldu soralı 16.500 dedi
Egeminannesi lilasmom_ Zülal hoca ya olmuştum sezeryan bibuucuk yıl oldu 6bindi ama. Cabuk ayaklandim hakkını yiyemem çok iyi baktılar bana şuan gitmek istiyorum lakin 24bin lira olmus sezryan
Mrveem BasimAgriyor telefondan zor bulunuyor sabah 7 8 gibi gidersen özel muane doktorlardan birine girip muayene olacağım dersen yardımcı olurlar bir kâğıt veriyorlar o kağıdı ödeme yapılacak yere vereceksin sonra doktorum yanına çıkıyorsun sıranı bekliyorsun