sbo Bende baby turco aldım 3 adet 40 lı paket yenıdoğan ve 2 numara 3 adet 42li paket iki arkadaşım yeni doğum yaptı ikiside çok memnun
AsyaCngz55 Passions benimde doğumum ekimde şimdilik indirimden sleepy aldım sadece. Diğer markaların birinden de 2 numara alıp koysam mı kenarı diyorum
Passions AsyaCngz55 o konuda bende çok kararsızım doğumdan bikaç gün sonra 2 numara için alım yapmayı düşünüyorum bakalım tamamen memnuniyet durumuma göre bi yol çizicem para verip alıyoruz çöp olsun istemem🤷🏻♀️
Elfckmn Slnrcn kızımda bende almıştım ama 1 paketi bile kullanamadim ne zaman denesem pişik yaptı kizima
Slnrcn Elfckmn inşallah yapmaz bakalım genel olarak en iyisi dediler diye aldık ama belli olmuyor tabi.
Sumeyye_g Aylaaaaaa ilk bebeğimde prima kullanmıştım yeni doğduğunda sonra sleppy e geçtim memnun kaldım onun dışındaki bezlerden memnun kalmadım sızdırma ve pişik yaptı şimdi yine prima 1-2 numara prima alacağım diğer numaraları slepyy almak istiyorum ama her çocukta bir olmuyor tabi stokyapıp yapmamakta kararsızızm
Passions Zehross03 ilk başlarda günde 4 5 tane değişir dediler 210 tanesi yetmeyebilir bile diyenler oldu bilmiyorum kii🤷🏻♀️
Pnarer8- Babyturco kullanıyorum, daha önce sleppy de kullandım ikisinden de çok memnunum ancak fiyat bazında babyturco daha avantajlı 2 al 1 öde kampanyalarını takip ediyorum 🤍
Glcngzll Tlngzz sleepy 1 numara dan 2 paket aldım 2 numaradan 2 paket aldım 3 numaradan biraz fazla almaya çalışıyorum 5-6 paket gibi 3 numara uzun süre kullanıyorlar
Zeynomsu Ben şahsen yıkanabilir bez almayı düşünüyorum hem ekonomik hem de doğaya çöp çıkmıyor. Eskisi gibi elinde de yıkamıyorsun. Kaka da yıkamıyorsun üstüne tül gibi nir şey seriliyo onu alıp atıyorsun çişli bez de makineye
HMH Aylaaaaaa sleepy extra aldım 1 numara olanı 2 numarayı da almayı düşünüyorum temiz içerikli olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum inşallah olmaz yani ☺️ sızdırma sorununa gelince biraz daha sık değiştirmek gerekebilir bekleyip görücez ☺️
Balbebem Aylaaaaaa prima premium care 1 numara aldım, 2 kuruş az vermek için kötü marka almaya gerek yok diye düşünüyorum. Stok yapmayı doğru bulmuyorum ve gerekte yok bence. Bebek severse devam edeceğim sevmezse başka deneyeceğim
Rwerdst Esenha molfix kullanıyordum aşırı taşma yaptı. Goona geçtim hiç sızma yapmadı çok güzel bir bez açıkçası 🤗
minikprens_71 Aylaaaaaa her bebekten bebeğe değişiyor ve bez farketmiyor(eğer asitliyse büyük ve küçük tuvaleti). Başta sleepy kullandım poposunun içine kadar çatladı. Dışkısı asitliydi bir de. Sonra molfix ve prizma kullandım geçti. Tabi sudocremin de faydası var. Yani herşeyden önce bence krem almalısın 🥲
Egeminannesi Mdnozl durumun varsa sleepy nin ecoloji olanı al sizdirmayan o bana ebatları küçük geldiği için bıraktım içinde adet az cikiyodu
rabiaozcans Aylaaaaaa stok yapmak riskli bence. ben şimdilik sleepy markasının 1 adet 1 numaralısını, 1 adet 2 numaralı olan bezini aldım😊