Ezgi87 defnezumram o koku banada gelmişti buram buram mis gibi kokuydu ve o aynı kokuyu şu an çocuğumu emzirirken alıyorum artık
defnezumram Ezgi87 aynen o bebekle anne arasındaki koku bendeki de tam bakalım 2 haftam kaldı Allahın izniyle bizde anne kız kavuşunca daha çok hissederim 🥰🥰
Dilara_1 36+2deyim bı kaç gün önce bende kendi kendime o kokuyu aldım sanki taze bebek kokusu süt kokusu gibi ama sonra dedim heralde psikolojik olarak aldım tek değilmişim 😂
defnezumram Dilara_1 bende şu an tam 36+2deyim bende hafta başından beri alıyorum ama o mu değil mi konduramamıştm ama bende yalnız değilmişim 🥰
crazymommy defnezumram Ben 25+2 yim tüm ailem beni öptüğünde sen bebek kokmuşsun diyor çok şaşırıyorum ama benim sütümde geliyor azar azar ondan olabilir
Ezgi87 defnezumram Allah gönlüne göre güzel bir doğum nasip etsin inşallah… Doğduktan sonra o koku o kadar güzelki mis mis
Sadeceanne2 defnezumram benim oğlumu yoğun bakımdan aldıktan sonra (17gün) kaldı 1.5 ay ev cennet gibi koktu eşim bile ne kadar güzel kokuyor ev diyor du hormonlar sütün kokusu bence o Allah öyle güzel dizayn etmiş ki bizi hamdolsun
defnezumram Sadeceanne2 gerçekten öyle ya böyle hiç kötü gelmiyor zaten bana aksine bebeğimle olan bağım güçleniyor daha karnımda olmasına rağmen 🥰
defnezumram Gunesmoms hiç mi bebekli evdeki kokuyu hissetmediniz yahu süt kokar böyle mis gibi ondan bahsediyorum
Gunesmoms defnezumram bebek kokusunu biliyorum tabi . Ama süt kokusu anne kokusu emziren anne kokusu vs hiç duymadım
defnezumram Gunesmoms bahsettiğimiz koku o bebekteki süt kokusu annede de aynı koku oluşuyor benim göğüslerim akmıyor daha ama uçları bembeyaz oluyor sürekli ucuna dokununca geliyor süt o yüzden alıyorum bu kokuyu sanırım
Gunesmoms defnezumram herkeste olmuyor galiba. Bu ikinci hamileliğim birde.. Geçen gün acile gittim hatta acaip sütüm aktı tshirtüm falan yarısı sütle ıslandı. Yine almadım o kokuyu. Bende 36+1 im buarada ☺️ normal doğum mu bekliyorsunuz?
defnezumram Gunesmoms doğrudur canım sezeryan benimki makat gelişli yerinide çok seviyor dönmüyorda maalesef normal doğum olmayacak ama önemli olan bizim sağlığımız zaten
elifcicek_07 Eğer sütünüz her bebek görmeye başladığınız da akıyor ise evet kokabilirsiniz. Ama göğüs sıkınca çıkan sütten kokmazsınız
defnezumram Ezgi87 aminnn rabbim herkesin gönlüne göre versinn o kokuyu çekmek için sabırsızlanıyorum