defnezumram Sanki süt gibi kokuyorum emziren anneler gibi kokmaya başladım 36. Haftadayım böyle olan var mıı yoksa benimki psikolojik mii anlamadım
Yigit_Yagiz_Moms defnezumram evet son haftalarda öyle oluyor. Bana da eşim söylemişti süt kokuyorsun anne gibi kokuyorsun demişti
__mom1 Bende koku yok ama ben 30+4üm şimdiden benden süt geliyor heryer süt lekesi 😵💫😵💫20li haftalarda sadece iç çamaşırımda arada bir leke oluyodu şuan yastıklara çarşaflara geçiyor 🥲
defnezumram __mom1 işte benimde göğüs uçlarımda hep süt var bi dokunsam ucuna geliyor akmaya hazır bi şekilde bekliyor
defnezumram karanmom emziren anneler sütü geldiği için süt kokar ya öyle bebeklerde de olur bu koku hatta şu an tam öyleyim🤣
defnezumram Yigit_Yagiz_Moms eşimle beraber yatamıyoruz ki adam bana bunu desin bende kendi kendime farkettm 🤣
turkuaz_ __mom1 erken doğruma sebeb olabiliyor ama düşük bi ihtimal onun dışında doğum sonrası kolaylık oluyor hemen emziriyosu. Arkadaşımda senin gibiydi kolaylık oldu
Yasemen06 defnezumram 32+2 haftadayiz dediginiz gibi bir iki haftadır bende kendimde onu seziyorum 🤭🤭