useyma Bugraefekan benüm sizden boy başlangıç kilom 1 eksik .yani 55 ile hamile kaldım 1.57 boyum ama 22+2 haftadayım ve 66 kilo oldum ☺️☺️😊😳 ve evet dikkat etsemde almaya devam ediyorum 🙋🏻♀️🤰🏻
Bugraefekan 18+2 günlükken gittim en son 253 gramdi ayrıntılı için pazartesi gitmeyi düşünüyorum sizin nasıldı bebiş
Bugraefekan Chan evet kilonuz varmış ama dikkat ederseniz fazla almazsınız inşallah sağlıkla olur. Ayrıntılı USG yaptırdınız mi bebeğe neler dendi kilosu boyu neydi
Bugraefekan Ya o kadar farklı yorumlar okuyorum ki 22 haftalık olup 400 gram bebek de var 700 gramda var nasıl besleniyorlar acaba merak ediyorum
-zlhzynp- Bugraefekan muz süt yumurta ceviz kaşar peynir bol meyve.. bir de bence bünyeyle alakalı bazı annelerin kendisine yarar bazıları bebeklerini besler derler ama... bilemiyorum tabi önemli olan sağlıklı olmaları 😇😇
Chan Bugraefekan Doktorum 12 kilo sınırı koydu. İnşallah ondan fazla almam 😔 Evet 21+4'te girdim. 400 grdı boyunu kesin söylemedi. Hiçbir sorun çıkmadı çok şükür.
Selim_Alparslan Ozgenur445 24 +3 haftalığız 55 ile hamile kaldım 68 kiloyum 13 kilo aldım 😭 boyum 1.70 doktorum diyetisyen destekli beslenmemi istedi 😞
Sumeyyegyretli Selim_Alparslan bende aynı durumdayım 22 +4üz 56 kiloydum şuan 65 kiloyum 🙄 ama kendimden kaynaklı oldu tatlıydı hamur işiydi abarttım şimdiden sonra dikkat etmeye çalışıyorum biraz ama 😬😬