Elif_p 1159098263 yani bana sorarsan özelde takipliysen bu kadar ileri hafta yanılma olması cok düşük bir. İhtimal pipi olsaydı illaki görürlerdi diye düşünüyorum kızdan erkege dönen pek görmedim çünkü ayrıca ne önemi var ki ne diye bu kafa karıstırma anlamdım bence acabalarla yaşama kızın olacagını kabullen sorgulama derim
1159098263 Elif_p zaten ilk çocuğumun kız olmasını baştan biri istiyorum ona göre alışveriş yapmalıyım size sormak istediğim sizce kız bebek adına mı alışveriş yapmalıyım yanılma varmıdır.
BirazbundanBirazondan1 Yanılma payı var diyorsanız mavi ve pembe alma kıyafetleri. Onun yerine uniseks renkleri al. Yeşil sarı gibi. Kafan rahat etsin bu kadar basit
Elif_p 1159098263 evet bence kız bebek adına yap bu kadar ilerlemiş haftan değişmez çok acabalar varsa kafanda bir doktora daha görün emin ol ama bence gerek yok kız bebegin alısverişine de başla halk agzıyla hareket edilmez bilim diye bir sey var
BirazbundanBirazondan1 1159098263 beşiği gri alırsın organizasyonunuda her ikisinde hazır edersin. Bebeğin isminde uniseks isimlerden olur.
1159098263 Hilal_blc kardeşimm sana özel bi soru değil rahatsız oluyorsa cevap vermezsin ayrıca ne bu agresiflik!
karanmom Hilal_blc hamile olunca insan her şeyi sorguluyor 50 kez yeri geliyor doktorun dediğine inanmaz başka.birinin lafını takar bu böyledir, merak etmiş yazmış paylaşmak istemiş
karanmom 1159098263 oğlum olacak ne erkek belirtisi var ne kız ortaya karışık o senin vücudun ile alakalı bir şey belirtiyor takılma böyle seylere inanmaa
1159098263 karanmom aynen öyle bazı doktorların dediğine kalsam oohoo tarama testinde bebeğin başı büyük dediler başka doktorlara gittim zerre alakası yok dediler nasıl inanalım.
babylook 1159098263 detaylı ultrason yaptırmadınızmı birde özele muayneye git istersen detaylı bakıyor
1159098263 Tubatgn arkadaşlar sizin analamadığınız şu bebeğimin kız olduğunu kabullenmemek değil demek istediğim hazırlık yapmam gerek.cinsiyetinden emin değilim bu yani
1159098263 Allah bu kadar güzel bir mucizeyi bana nasip etmiş nasıl kalkıp kız erkek diye ayırabilirim benim demek istediğim hazırlık yapmam gerekiyor cinsiyette yanılma yaşayanlar varsa yazsın bu yani