1159098263 Erkek çocuk belirtileri nelerdir ilk gebeliğim kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah Ama herkes diyor erkek belirtilerin var ve çok şüpheliyim yanılma fln mı 31+5 im
Elif_p 1159098263 benim bir kızım var ve oglum olacak oglumda hiç. Mide bulantısı kusma olmadı tatlı aşerdim ve rahat bir. Hamilelik geçirdim kızımda tam tersi midem ilk aylar cok kötüydü hep kustum iştahsızlık vardı ekşi aşermiştim
babylook 1159098263 eger ultrasona düzenli gitmişseniz ve detaylı ultrason yaptırıp buna ragmen doktorun kız demişse yanılma olamaz yani doktorun sana ne dediyse odur sonuç erkek kız belirtileri bunlar çok saçma şeyler herkesin bünyesi hamileligi farklıdır illa kız erkek belirtisi denmez bünyeye göre degişir🙂
Tubatgn 1159098263 Yani doğuma kalmış belki 7 8 hafta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Önemi var mı? Kız ya da erkek… Zaten koskoca bilim sana KIZ demiş, ha çevrenizdekiler usg cihazı ve doktor ise eyvallah..
Elif_p 1159098263 yani bana sorarsan özelde takipliysen bu kadar ileri hafta yanılma olması cok düşük bir. İhtimal pipi olsaydı illaki görürlerdi diye düşünüyorum kızdan erkege dönen pek görmedim çünkü ayrıca ne önemi var ki ne diye bu kafa karıstırma anlamdım bence acabalarla yaşama kızın olacagını kabullen sorgulama derim
1159098263 babylook tabi öyle 16.h erkeğe benziyor dedi şifada Devlette de 25.haftada kız dedi ve beşik kıyafet fln almam gerek ne yapacağımı bilmiyorum randevu da yok gideyim
Miamor0121 Benim erkek yani ilk belirtim canımın ekşi çekmesi normalde kızda ekşi çeker derler benim oglusumda oldu;) mide bulantim cok fazlaydi ama kusma 1 2 defa tek oldu kiz cocugu cok kusturur derler buda erkek belirtisi olabilir onun disinda herkeste olan seyler var bendede
1159098263 Tubatgn arkadaşlar sizin analamadığınız şu bebeğimin kız olduğunu kabullenmemek değil demek istediğim hazırlık yapmam gerek.cinsiyetinden emin değilim bu yani
Melike_sevgi 1159098263 bende kız belirtileri taşıyordum ama defalarca sormama rağmen erkek. Yani aşerdiğim şeyler bile hep kız bebek dedirtti ama doktor bildiğin erkek tabi dedi 😂
1159098263 Hilal_blc Bizde Çoğu kişide yanılma olmuş sende de olabilir diyorlar mesela eltime erkek dediler hazırlıkları fln yaptı ama kızdı bebeği birsürü hazırlık yaptı erkek bebek adına
babylook 1159098263 detaylı ultrason yaptırmadınızmı birde özele muayneye git istersen detaylı bakıyor
Ilba_34 1159098263 böyle belirtiler genelde hurafe çıkıyor benim erkek olacak inşAllah hep ekşi tuzlu şeyler yedim, çok istifra mide bulantısı yaşadım,karın kısmım geniş hepsi kız belirtisi ama öyle değil sağlıcakla gelsin herkesin bebişi ☺️😇
A12_S07 1159098263 Benim bebeğim erkek ilk gunden beri kusuyorum her sabah sürekli ekşi yedim tatlıyı hiç istemiyor canım bel ağrısı çektim ilk başlarda yani bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor bence alırsan bile hem erkek hem kızın giyeceği şeyleri al bu kadar belirsizsen
guzelanne01_ 1159098263 canım erkekte yanılma olabilir belki ama kızda imkansız yanılma ki doğumuna çok az kalmışki🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Ben kızımdada oğlumdada Hurafeleşmiş belirtileri yaşadım ilk baştan beri ama senin artık kesindir