KuzeyinAnnesi10 3prens1prensesmom valla kusmaktan bisey yiyemiyorum sağlıklı da beslenmem ama karpuz meyve çok yedim 18 19 haftada 302 gram 19 cm di bebeğim gayet güzeldi 20 21 hafta gibiydi bence meyve yemek yumurtan peynir yemek kilo aldırıyor. Aldığımız vitaminler de işe yarıyor olabilir
KuzeyinAnnesi10 3prens1prensesmom kimseyi takma canım her bebeği kilo alımı farklıdır minyon olabilir sonuçta hem fazla kilo iyi değildir çok yemek de dokunur
Ayyce 3prens1prensesmom ben ve kardeşim 4 kilo doğmuşuz ama annem 9 ay boyunca kusmuş doğru düzgün bir şey yiyememiş 😂🤷🏻♀️ Ben de şu an o durumdayım 4. ayım bitti ancak mide bulantılarım bitmedi bakalım bebiş kaç kg olacak🥲😅
Denizismail Ben oğlumu 4 kilo 100 gr dogurmuştum tabiki sezeryanla😂ama tombik bi çocuk oluyor inanın sanki ne çabuk büyüdü diyorsunuz 😅bol bol muz yiyin 😃
3prens1prensesmom Denizismail ay yiyorum ben iri bebek dogurmak istemiyorum sadece merak ediyorum cunku ben gebelikte fazla kilo almaya karsiyim bebege kilo yapacak herseyi yiyorum ama en fazla 3 kilo doguyor🤗
Memolininannesi 3prens1prensesmom 3750 doğdu kaşar yumurta meyve ceviz fındık tarzı şeyler yedim onlar çok kilo aldırıyormuş
cansureis 3prens1prensesmom Çok yiyince 😂😂 Özellikle meyve kuruyemiş. Geçenlerde hamile bi arkadaşım geldi kahvaltı kuruyordum ben açım önden atıştırıyım diyip 1 tane ekmeği tek yedi çocuğu 7 aylıkken 3 kilo olmuştu doktor yeme diyordu😂😂 ben hamile kalınca 4 kilo verdim sonra hamileliğim boyunca 8 kilo aldım hiç yiyemiyordum 3.120 doğmuştu🫠
Cren_0604 3prens1prensesmom Benim hamilelikle alakalı değil ama ben de Karpuza çok düşkünümdür gunde 1 karpuzu yerim 2. Ye yok demem Bende 40+5 teyim ve ve bebek iri Pazartesi günü normal doğum olmaz ise maalesef yatış yapacaklar Umarım sezeryan olmaz😂😂
3prens1prensesmom Cren_0604 masallahh saglikla gelsin 🥰 korkmayin sezeryandan ben 4.sezeryanimi olucam🙈🤗
DENIZ_55 3prens1prensesmom ben tam dogurayimda kilosu sorun değil söyle 40 haftayı görmek nasip olur inşallah sorunsuz😊
karanmom 3prens1prensesmom valla karpuz ile arası olmayan ben hamileyim oğlum olacak vallaha bir günde karpuz bitirdimi bilirim sonra sabaha kadar tuvalete canım aşırı çekiyor şuan bile çekti 😂😂
3prens1prensesmom karanmom esimde meyveyi cok aliyor karpuzu ozellikle ama artik skldım alma dedim zar zor yiyeyim bari kilo yapsin😂😂
karanmom 3prens1prensesmom ay birde genlerle alakali bişi benim bebeğime doktor dediki anne baba kalipli dedi bu bebek yanaklı tosuncuk olacak belli dedi oysa meyveden başka yediğim yok düzensiz yerim şükür her şey yolunda
3prens1prensesmom karanmom genlerle alakali olduguna inaniyorum ama boyle asiri kilo alip iri bebek doguranlarada saskinligimi gizleyemiyorum bi bebek icin 25 30 kilo almak normal mi dusunduruyor beni☺️
cansureis 3prens1prensesmom Kesinlikle hamilelik sonrası biraz dikkat ettim hamile kaldığım kilonun 5 rakam altına düştüm
DENIZ_55 3prens1prensesmom Amin inşallah canim bütün hamisleri rabbim sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin inşallah 😊
karanmom 3prens1prensesmom Ahahah yiyin yiyin gece kalkıp yiyordum, dogramaaya usenmiyorum eşime diyordum bana karpuz yetiştir hem içim.yaniyor hem bana bal geliyordu 😂😂😂😂ama kilo yapıyormusssss bebege semiz otuda ye