3prens1prensesmom Ah bacimsular bu 4 kilo ve uzeri bebek doguranlar ne yiyip iciyorsunuz allah askina merak ettim🙈 bi akrabamiz 4 kilo bebek dogurdu fakat gunde 1 tane kocaman karpuzu bitiriyormus dilimde degil ha karpuzun kendisini🤣🤣🤣
yenibirannis 3prens1prensesmom bnde hiç sevmezdim hamileliğmde yedim bu yaz abartarak sonuç çocuk kg iri🤭😁
Mavigozunannesi 3prens1prensesmom 4 kilo doğurdum 2. Oğlumu 3. De iri ben aksine zayıf yumurta muz süt fındık fistik karpuz önemli tabi ama cok değil abartmadan🤣
esnyz14 3prens1prensesmom Karpuzun ve muzun çok faydası var gerçekten. Biz 37+5’te 3150 ile doğduk🌺 tamamlasaydık 4e yakın olurdu sanırsam ki🤣
aminehumamoms 3prens1prensesmom karpuz çok zararlı hamilelikte fazla tüketimi şeker resmen çok tüketmeyin bebek kilo alcak diye şekeriniz çıkar
Basak3503 Eşim tam bi karpuz delisi bi ara her gün yarım karpuz yiyorduk o haftalar cidden çocuk çok kilo almıştı işe yarıyor galiba 🤣
3prens1prensesmom yenibirannis masallah saglikla gelsin bebiş 🤩 bende biraz karpuza alistirayim kendimi bari ama ben surekli yiyince sklıyorum😂
Dilekonurr 3prens1prensesmom ben her an birşey yesem sıkılmam :) ama benim de bebiş iri normal doğuramıcam korkusuyla yiyemiyorum şuan keşke yiyebilsem neyse az kaldı bi doğsun bol bol yerim :)
3prens1prensesmom esnyz14 10 aylik bebegim var bende muzu kasari cok yedim ama 38haftada 3220 dogdu ben toplamda 6 kilo almistim onunla bi ilgisi olabilir mi bilmiyorum🙈 smdi 26 haftalik gebeyim onceligim saglikli olmasi ama iri bebeklerede hastayim😍😍
esnyz14 3prens1prensesmom Bence kilosu gayette iyiymiş bende 8 kg almıştım alakası var mı bilemedim ama zannetmiyorum o zaman çok kilo alanların hepsinin bebişi dobiş dobiş olmalı😅 olsun Rabbim sağlık versin kilo aldırılır illa ki🫶🏻
minikmucizeemaak 3prens1prensesmom Vallahi benim ablam net 4400 doğurdu yeğenim poğaça gibiydi 🥹 Ekstra hiçbir şey yapmıyordu, normal yiyip içiyordu hatta beni gör ben daha fazla yiyorum 😂
3prens1prensesmom minikmucizeemaak aslinda merak ettigim bu 😂 normal yiyince neden iri olmuyolar illa abartmak mi gerekiyo 🙈 bide ben fazla kilo almaktan cok korkuyorum dogumdan snra vermesi zor diye😂🙈
minikmucizeemaak 3prens1prensesmom Ben kendimi biç kısmıyorum yiyorum vallahi, elbet verilir ama ablam ekstra hiçbir şey yapmadı. Bebişko iriydi şimdi 7 yaşında gör çırpı gibi 😂
3prens1prensesmom esnyz14 eltimin kizi 25 kiloda 2700 dogurmustu takinti haline geldi heralde bende 😂 arastiriyorum hangisi dogru hangisi yanlis diye🙈
esnyz14 3prens1prensesmom alakası yok işte bak ama bol muz, karpuz, kuruyemiş, meyve öneririm ama meyve porsiyonuna aman dikkat gebelik şekeri için 🐣
3prens1prensesmom minikmucizeemaak yahu 3.100 2.800 3220 kilolarinda bebeler dogurdum kendi kilo alma rekorum 6 idi smdi senin dedigin gbi incecik dal gibiler bi ise yaramiyor demekki😂 ben yine bildigim gbi takilayim 3 kilo dogsa yeter sukredelim😂😂
3prens1prensesmom esnyz14 ben bildigim gbi yemeye devam edeyim o zaman cok kilo almakta iyi degil 😂 3 kilo dogursam yeter 🙈
KuzeyinAnnesi10 3prens1prensesmom kimseyi takma canım her bebeği kilo alımı farklıdır minyon olabilir sonuçta hem fazla kilo iyi değildir çok yemek de dokunur