worin Kızlar benim doktorum 12+5 de 1.1mm ölçmüştü, burun kemiği de görünüyordu yaşım da 24 olduğundan dolayı 2li test normal çıkar boşuna kan verme demişti.. Şimdi ara ara keşke yapsaydım diyorum.. Benim gibi yapmayan var mı veya ense kalınlığı az olduğundan benim gibi doktorunun yapmasan da olur dediği birileri var mı🤷🏻♀️
Figennn worin Ben yurtdışındayım cnm 12 haftada gittiğimde ense kalınlığım 0,9 çıkmıştı benden de kan almamışlardı yaşım 25😊
worin snmatas aynen onu bende yaptırdım, çok şükür herşey normaldi ama 2li yapanları görünce keşke yaptırsaymışım diyorum😬
Nesli2101 worin yok olmadım hala yaptırabılırım vakti var ama yaptırmıcam güvenilirliği yüksek deil ona inanarak bebeğimi aldırmayı da düşünmüyorum çok anlamsız kalan ayları zehir etmeye diye düşündüm
worin Nesli2101 banada doktor bişe çıkarsa aldırır mısın dedi. Asla dedim ama ne biliyim işte meraklı bir yapıya sahibim😬
worin Figennn bende şimdi yurt dışına geldim cnm, sen nerdesin? Yurt dışında detaylıya girdim herşey normaldi çok şükür😬
worin Figennn Çoooook çook aminnn:) Almanya bende:) Detaylıda da baktılar mı sende ense kalınlığı ve burun kemiğine? Bende baktılar da burda:)
Aysegultezcan48 Bende yaptırmadım doktor gerek Yok ense kalınlığı burun kemiği iyi üçlüyü yaparız dedi 🧐