Meyrak Liya98 4 gün vardı adetime benimde çoooookkk silik çizgi çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yapmıştım silik ama daha netti kan vermiştim betam 76 çıkmıştı 🥰 şimdi 27 haftalık hamileyim 🤰
Aysnr11 Liya98 Ben hep o testle öğrendim en sağlam güvenilir test bence yanılma olacağını sanmıyorum 😊
Minakannesis Liya98 bende genelde koku hassasiyeti olmuştu öyle göğüs şeyini hiç yaşamadım 3. Hamileliğim ama hep duydum göğüs acısı yaşayanları inşallah hamilesindir ♥️
e_blue_sky_a Liya98 yanıltmaz bence. Ben aylarca yaptım o testi, gecikme de yaşadım negatifti hamile değildim. Hamile olmayınca asla silik bile çıkmıyor
e_blue_sky_a Liya98 ama hamilelik varsa hemen çıkıyor silik de olsa ilk 2dk da… bekleyen test ise bozuluyor bekleyen testi çöpe atmalı
Atlassmomm Liya98 eşlikte çıksa gebelik vardır diye üstünde bi ibare var bende yanlış heralde ya filan dedim ertesi gün kanda çıktı
1prensesannesi__ Bende o testten cok yaptım adetim geciktiginde bile onunla yaptim hep negatif cikardi hamile de degildim ama kuruyunca golgeleniyo ilk cikana bakmak gerek bence
Ebru-29 Liya98 reglime 8 gün kala öğrendim kan vermeye gidince doktor hangi marka diye sordu söyledim o zaman kesin gebelik var kana bakalım beta iyi mi dedi yani %99 doğru sonuç