Ozlem2505 Liya98 hatırlamıyorum canım acilde verdim gebelik var ama küçük dedi ben 3 gün sonra tekrar sağlık ocağında verdim netleşsin diye oda var gebelik dedi kadın doğuma gittim 4 haftalıktı. Şu an 29 haftalık olcak İnşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 😘
Tklc Seval0Seval merhaba benim de şuan aynı marka bu şekilde çıkıyor testim kan vermiş miydiniz kaç çıkmıştı acaba
1prensesannesi__ Liya98 prodoctor kuruma cizgisi de cikariyo ilk 5 dk icinde ciktiysa dogrudur ama bende kullandim gecen ay kuruma cizgisi disinda hep negatif cikardi hamile degildim
1prensesannesi__ Liya98 5 10 dk diyolar bendeki kuruma cizgileri saatler sonra ici sararinca cikmisti bu senin 3. Testin hepsi silik bence pozitif 🤭
AslanBebeginAnnesi Liya98 ben de onunla yapmıştım canım aşırı derecede silik bi çizgi vardı. Şu an bebeğimi ayağımda sallıyorum 10 aylık oldu 🥹😇🫶🏻
Ilkay08 Ben iki kere yaptım ilk ay hamile degildim pozitif cıktı ikincş ay hamile oldugum halde negatif cıktı adet günümde kaset test yaptım onda silik cıktı kan verdım hamileydim belki bendekiler yanlısdır amma en garantisi kaset test onlar yanıltmıyor
1prensesannesi__ Ilkay08 erken testler adetten 6 gun once %50 3 4 gun onceden ise %99dogru sonuc veriyo ama geriye dogru sayarken adet gununu 1. Gun olarak geri sayman gerek
ggzemmj Liya98 ben yaptim pozitif çıktı sonra kimyasal gebelik oldugunu öğrendim erken öğrenmek bazen üzücü 😢
Ilkay08 1prensesannesi__ ben dort gün kala yaptım negatif cıktı hatta hamile degilim diye cok agrım oldu ilaç aldım ona guvenerek