myangelson Seval0Seval 5in altı negatif ama sonucun şüpheli bence 2 3 gün sonra eğer adetin gelmezse tekrar kan ver
Seval0Seval myangelson Royem62 Hazelcik DeneyimliMom Arasmom_ 1prensesannesi__ sabahki idrar testim 
myangelson Seval0Seval kusuratli çıkmış çünkü dikkatimi çekti normalde 2.10 falan çıkardı benim hep senin 2.18 çıkmış tuhaf yükselmeye müsait duruyor ve asıl test günün bugündü normalde değil mi ? 14. Gün yani
Seval0Seval myangelson evet cnm bugün ama benim doktorum yap demedi reglin geçsin gel dedi direk çarşamba reglım artık bakalım
myangelson Seval0Seval çarşambaya kadar bekle o zaman bakalım ama bence yükselecek sanki öyle hissettim bilmiyorum
Seval0Seval myangelson inşllah cnm ya dua et kasık ağrım var göğsüm hala aynı açıyor bakalım ilk defa böyle oldu bende
Seval0Seval myangelson yok böyle olmuyor normalde sancım olurdu ara sıra ama böyle kasık batması ilk gebeligimdede vardı ve göğüs sızısı regl ken. Karın artım sızlardı o da regl ken başlangıcında olmadı hiç
Seval0Seval myangelson valla ne akıntı ne leke hiçbirşey yok geç döllenme olabilir 2 gebeliğimde çok silik çıktı hastaneye gittim 0.100 çıktı adet söktürücü kullandım 1 hafta sonra 35 çıktı sonra düşük yaptım
myangelson Seval0Seval çatlatma ignesimde geç döllenme oluyor mu bilmiyorum onu ama belki iğneden sonra farklı yumurta gelişip catliyorsa bilemem
Seval0Seval myangelson valla benim doktorum reglım 2 gün geçsin sonra ters yap dedi artık rabbime kalmış birşey beklicem yapacak birşey yok