Liya98 Yine post acıyorum cünkü kafam karışık kan testide veremedim simdi yine atıyorum erken gebelik test ve kaset test. İlk kaset yapmıstım gölge gördüm aksam saatiydi sonra digerini sabah yaptım bazıları bozuk dedi ama netleşti 😃
Damla Liya98 ben kaset test ile bundan bile silik çizgi ile öğrenmiştim ama hepsi bir değil inşallah vardır 🤗
Minigiim-vebenn52 Liya98 ikinciyi anlamadım da birincide silik çizgi var gibi yarın sabah erkenden kan verin bence sağlık ocağına inşallah vardır 🙏🏻💜
gzdeylcn Liya98 adetime 7 gün kala erken gebelik testi ile bu şekilde öğrenmiştim inşallah gebesinizdir bence beklemeden kan verin 🥰
Rapunzel-25 Ya silik çizgi var gibi canım ama umutlandirmak istemem bende öyle olmuştu negatif çıkmıştı ondan
Minigiim-vebenn52 Liya98 o zaman bekle yarın yapma 4 güm sonra yap testi normal test yap onda cıkıyosa vardır hakkında hayırlısı olsun gönlünce olsun cnm 🌸
1prensesannesi__ Liya98 bak simdik bence sen hamilesin cunku kaset testler gecikme sonrası pozitif olur 25 hcg uzeri gosterir digeri erken test genelde 9 10 hcg üzeri gösterir senin deger 10 15 falan olabilir cunku daha cok yeni 🥰