minikoannesi123 ben de şiddetli ağlama diye biliyordum ama değilmiş
Benim kızım da ağlamıyor ama huzursuz ıkınıyor kendini sıkıyor
Sen bilirsin ama ben 3 farklı doktora götürdüm biri zeytinyağı ver dedi vermedim son götürdüğüm de diğerinden habersiz zeytinyağı ver rahatlar dedi 2 doktor birden söyleyince vermeye karar verdim
Gerçekten de öyle oldu doğal bulduk çay kaşığıyla veriyorum çok rahatladı eskiye göre
Her akşam aynı saatte
minikoannesi123 uykusu geliyor huysuzlanıyor. Gayet normal bizim kız da öyleydi hele 2 yaşındayken daha kötüydü şimdi 3,5 yaşında biraz daha laftan anladığı için daha sakin atlatıyoruz.
minikoannesi123 sizin iki aylık benim daha 15 günlük sabah 11 le öğlen ağlama krizi tutuyor yikarsam uyuyor yıkamazsam öyle böyle akşamı ediyoruz vee en beteri akşam krizi daha berbat 7 10 arası felaket oluyor 😭 başım ağrıyor uykusuzum ilk bebeğim çok uysaldı hiç gaz problemi yaşamadık öyle emzirip yerine koyardım zorla uyandırıp emzirirdim ama bu tam tersi ne yapacağımı bilmiyorum
Sena00 ağlama krizi tuttuğunda internetten saç kurutma makinesi sesi ya da elektrik süpürgesi sesi beyaz gürültü falan açıp dinletmeye çalışın bizim de gazdan ağlamaya başlayınca açıyorum anında sakinleşiyor inşallah size de şifa olur
designermoms inşllah deniyecem teşekkür ederim 🌸
Sena00 rica ederim🌸
minikoannesi123 1 aylık bebeğim aynı sıkıntıları yaşıyorum gece sabah 4 de başlıyor uyanıyor meme mama aglama uyumama huysuzluk huzursuzluk kucağımda uyuyor bırakınca ağlıyor sürekli uyanma her gün rekor kırıyor daha bu sabah 4 buçukta uyandı 11 e kadar sürekli bu saydığım şekilde doymakta bilmiyor aranıyor aç saniyorum emiyor en son yıkadım uyudu yorgun düşüp gün içinde çok rahat ama gecelerimiz berbat Allah yardım etsin hepimize annelik zor 🤲🏻
designermoms benim oğlum gazlı ve huzursuzdu. Ben direkt göğsüme çörekotu ile zeytinyağı karıştırıp emziriyordum hem gazını tuvaletini rahat yapıyor hem de göğsüm acımıyordu
- Düzenlendi
designermoms çok teşekkür ederim, kendi doktorumuza da kısa zaman içerisinde gideceğiz. O zaman onunla da konuşayim bi😊
denizom ahahhashaha
Minikperi evet o durumu ben de düşündüm ama birkaç saat huysuzlanmasi.normal.mi uykusu geldiği için?
Busemom_3 Allah tüm annelerin yardımcısı olsun🙏
minikoannesi123 tabi ki normal ☺️
Minikperi 2 aylık anneyim, öğreniyorum yavaş yavaş 😊 teşekkürler😊