Hirali crazymommy 17 kilo falan aldim karnim yere düşecek kadar büyük toplasam 3 kez catlak kremi sürdüm hiç çatlağım olmadı çok şükür
Hirali crazymommy ciltle alakalı bazi ciltler ne olursa olsun catlamiyor bazilari ne kullanılırsa kullanilsin catliyor bol su icmelisin kremleri yedirecek kadar sürsen yeterli olur fazlasi fazla işe yaramıyor sağa sola sürülüyor öyle gidiyor👍👍
adatuna crazymommy ben de uzun polar sabahlık giyiyorum emilene kadar yanıyorum o sırada ama yapacak bişi yok😂
Enu1004 crazymommy herkes neyi seviyorsa ondan uzak kalıyor işte😅 ben de sıcağa bayılırım ama çok soğuk bir yere düştük..
Elif__oztrk crazymommy 😂😂😂😂 çatlamayalım derken kılları coşturmamak lazım hindistan cevizi yağı ve badem yağı kıl kökünü besliyor 😂madecassolü de kendimi bildim bileli kullanırım bir faydasını görmedim ne yalan söyleyim
crazymommy Elif__oztrk Beslesin ya tüysüz bi insanım çıksa da hallederiz iki lazerle 😂😂 çatlamaktan iyidir
bebitomom crazymommy yani ben 37+5 haftalık olduğum için yatığım yerden kalkamıyorum o yüzden kaymıyor 😂😂😂
denizom Sdylk annem de beni doğurduktan sonra çatlamış. İşte bana anlatır da dur kızım doğur da hani öyle bakarız çatlar mısın diye. İnanır mısın annemle dalga geçerdim Güler eğlenirdik. Doğurdum ve çatladım ya ona daha çok güldük skzjzkkss
PervinY crazymommy Niye o kadar çok şey sürüyorsun tek bir tane nemlendirici günlük kullansan yeter zaten. Çatlayacak olan her türlü çatlıyor çatlamayan hiçbir şey sürmeden de çatlamıyor biraz genetik bu konu😁
Sumeyyealts crazymommy kantaron yağını önermiyorum emiliyor kana karışıyor rahim kaslarını çalıştırır kasılma olur fazlası zarar yani diğerlerini sürmeniz yeterli diye düşünüyorum
adatuna crazymommy 34.haftadayım yanıyorum valla günde 2 kere en az 25 30 dk upuzun kışlık polar sabahlıkşa duruyorum dksksj