• Gebelik
  • Son haftalar Bebeğin hareketleri

İyi akşamlar, 35. Haftanın sonundayım riskli bir hamileliğim var ve bebeğin hareketlerini 5 saate yakındır hissetmiyorum sürekli dürtüp sallıyorum karnımı ama hissetmiyorum normalde hemen tepki verirdi ve hiç bu kadar uzun hareketsiz kalmaz sert tekmelerdi korkuyorum yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kalp atışı için ama size de sormak istedim. Son haftalarda bu kadar süre hareketsiz kaldığı oldu mu bebeğinizin

Çok hareket edip dinlenmediysen olabilir belli bir süre sola yat sonra sırt üstü dinlen ama genede o kadar saat tehlikeli ben 2 saatte bile tedirgin oluyorum çok gecikmeden git bence

Zeynepayse 5 saat uzun bi süre. Bence acile gidip baktır bi. 2 saat hareket etmediğinde doktorunuza bildirin diyorlar genel olarak.

Zeynepayse hastaneye gitmelisin baksınlar çok uzun bir süre zaten riskli diyorsun bekleme nstye bağlasınlar

ipekss evet akşam ve gece çok coşuyor bugün gündüz de hareketliydi umarım doğunca gece gündüz dengesi düzelir ☺️

Son yarım saattir hareketlendi ama eskiye göre daha az hareketli şuan normal benimki de çok hareketli ama niye böyle oldu anlamadım