EbrKzlky Sseedd benim oğlum sırt üstü yatmamdan hiç hoşlanmıyo😂 yattığım an tekmesini basıyo 😂 onun dısında cıkolata yiyen kahve içen sola yatan karnına hafif baskı uygulayanlarda var 😂🙈
Deletedmom_85 Sseedd Bende neredeyse 15 olmak üzereyim artık biraz biraz bastirmaya başladım belki hissederim diye. Biliyorum erken ama zayıfım yag oranı az vücudumda zayıflar biraz daha erken hissedebiliyormus cunku inşallah öyle olur 🤗
AsELinAnneSi__ Sseedd Bizimki tatlı seviyor ve elimin üstünde durması hosuna gitmiyor sürekli vuruyor çekene kadar 😂 sağlıkla gelsinler ❤️😊
Ball1sf EbrKzlky yaaa benim oğlan da aynı elma yediğimde babası onunla konuştuğunda çikolata havuç kahve vee kendi hakkında konuşup çekiştirince kıpırdanıp duruyor 20+4 😂😂
Eda_arslan AsELinAnneSi__ bizimkide duş almamdan hoşlanıyor hareketleniyor bide eşim konuşunca kıpır kıpır
Sara-2007 AsELinAnneSi__ bence seviyor diye tekmeliyorlar😅elimin koydugum yere yakinlasiyor sanki Ama baskasi koydugunda donup kaliyor hic kipirdamiuor🥰
Avril AslanMerak evet yaa 🤣 azıcık uyusun diye bekliyorum bazen daha doğmadan uyku yolu gözler olduk sürekli aktif olduğu günler canıma okuyor 🤣
Fey AslanMerak aynen öyle🤣🤣🤣 baş aşağı pozisyonu almış artık elleriyle ittiriyor sanırım aşağıdan çıkacak🤣🤣🤣🤭
crazymommy Sseedd Buzlu sütlü kahve içtiğimde dur durak bilmiyor oğluşum bide duşa girmemden çok hoşlanıyor hemen hareketlere başlıyor 😂😂
mavideniz6 Sseedd 19+4 üm sırt üstü yattığımda hiç durmuyor rahatsız oluyor gibi sanki hemen pozisyon değiştiriyorum ben de. Çikolatayı tatlıyı bilmem de ev yapımı limonata içtiğimde hiç durmuyor onu biliyorum😅
Gsanalika Ben hopörleler müzik açıyoeum 😀😀😀😀çıldırıyor 22 haftalık oglum ful ses açıyorum göbegime dayıyorum 😀😀😀😀
Slnrcn Gsanalika yüksek ses bebeğin kalp ritmini bozabiliyor bilginiz olsun. O hareketlilik korkudan olabilir yani. Hatta özellikle sakin müzikler dinletin deniyor.
Tugbacakan Sseedd Filtre kahve içince direkt oynamaya başlıyor. Sağa dönük yattığımda da hiç durmuyor. 35+5 olduk artık genel olarak durmuyo tabi😂😂
rmysaugrr Tugbacakan bende 29 haftalığım ama hareketleri çok kısıtlı o dönemde sizin hareketlernz nasıldı şu an doktorum kan cıvıltıcı ipne verdi hareket etmiyor dediğim için zararı varmı onu da bilmiyorum
Gkcem9561 Tugbacakan ya dün aksam mesajınızı gördüm içiyim dedim hiç durmadı öyle korktum noldu bu bebeğe diye 😂😂😂
Zelal_kaplan Tugbacakan Ay bende 33 hafta ikiz kızlarıma hamileyim. Geceleri uyutmazlar. Gündüz de tam uzanmak isterim başlarlar hoplayıp zıplamaya
karanmom Sseedd dün kendim evde çilekli milsekk yaptım ilk defa bu kadar çok hareket yaptı yediğim içtiğim bir şeyde bir an çıkacak sandım 😂😂
Anneumut2318 Benim bebiş yediğim bazı yiceklerden baya enerji alıyor durmuyor yediğim şeyleri seviyor tepki gösteriyor 🤣