aminehumamoms Sitare21 siveno aldım şimdilik ama sonrasında migrosun markası minniesi deniyicem o daha uygun fiyatlı
karanmom Sitare21 baby me yumuşatıcı ve granül sabun aldım yumuşatıcı çok güzel granül sabun bebek yorganinda erimedi kıyafetleri güzel yıkadı
Kukulikukuli12 Sitare21 ilk zamanlar abc yumoş kullanıyorum 3 er şişe aldım deterjan yumuşatıcı olarak. Bitince e bebek baby me 5 lt lik deterjan ve yumusatıcı ya gecıyorum. İlk bebeğimde öyle yaptım. Şimdi 2.bbeek gelıyor yine aynısı sekilde yapıcam
Umutunelifi93 Unıbaby aldım kokusuz ıslak mendilini bu marka aldım bnce çok güzel Sleepy düşünüyordum ıslak mendili ama iyiki unıbaby aldım bnce ürünleri güzel deterjanını kullandım aldıklarımı yıkamak için beğendim
TugSozTan Sitare21 ben granül sabunu ilk defa kullanmıyorum :) çift durulama yaparsanız kalıntı yapmıyor. Siz deneyin bakalım kalıntı yapacak mı
Kukulikukuli12 Sitare21 kullanıyorum. Ama ben yaz kış dışarıda kurutuyorum pek kokusu kalmıyor öyle. Kışın kuruyana kadar 2 gün duruyor zaten balkonda 🥴
Damla Sitare21 evet biraz ama baya uzun süre gidiyor ben bebeğimi hergün mutlaka yıkıyorum 55 günlük oldu 2 şişe almıştım 2. Yi yeni açtım sayılır bence bereketli Bi ürün
AyselDemir Sitare21 şuan kızım 1 yaş 2 aylık doğduğu günden itibari ile ebeyin baby mey deterjanıni kullanıyorum ve çok memnunum