Civcivelif Avcılar hospıtal hastanesine giden ve doktor önerisi olan var mı?Orada Doğum yapan Sezeryan Doğum fiyatı bilen?
FatmaOrhan Civcivelif doktor olarak en iyisi Nil hanım diye biliyorum ama biraz suratsız bir kadın muayene ücreti 140 tl sezeryan fiyatı en son 2000 tl 2 gece
BBusraa Civcivelif benim doktorum orayla anlaşmalı ama muayenesi Avcılar’da. Doğumu hospitalda yaptırıyor. Fiyatları yazmışlar zaten ☺️
goncasln Civcivelif doğumum orda oldu iki bucuk ay önce 800 tl sezeryan 200 tl de Ağrı pompası için verdik. Benim dr dışardan gelmişti ona da 1500 verdik.
AyEr 2cocuk2kopek canım özcan bey hospıtalda degıl ozcan bey anadolu hastanesınde bende uğraş hanıma gıdıyorum cok memnunum
BBusraa Grapegirl henüz fiyat konusunu konuşmadık fakat burada okuduğum kadarıyla hospitalda sezeryan Doğum 2000tlymiş herkes öyle yazıyor. Türkan hanımın da sanırım 2200
BBusraa Grapegirl yok artık 😕 fiyat farkı bu kadar koyuyorsa pes ama 2200 dediler 😥 haftaya randevum var gidince sorayım bari
BBusraa BBusraa canım merhaba. Bugün gittim sordum 3000 tl sezeryan Doğum fiyatıymış herşey dahil hastane ücreti ve kendi ücreti yani toplam
BBusraa goncasln benim de Türkan hanım fakat Doğum fiyatları icin herkes farklı birşey diyor anlamış değilim 🙈
BBusraa goncasln benim randevum haftaya. Haftaya gittiğimde soracağım buradaki postlarda okudum 2200 2000 3500 hep farklı rakamlar