Kızlar biraz karışık olavak ama umarım kendimi anlatabilirim 32 haftalık hamileyim idrarda protein pozirif artı 2 artı 3 d3ğilde tek pozitif kanlar normal hastanede 2 gündür 14 9 çıkıyor yarım saat beklediler 12 8 e düştü siz evde hangi saatlerde bakıyorsunuz açlık tokluk olarak ben evde günde 3 kez bakıyorum sadece akşam yatmadan önce bazen 13 9 oluyor en faxla bu şekilde gördüm günde 1 kez akiamlqrı 13 9 olarak zehirlenme olur mu şuan ödemim yok tuzsuz besleniyorum 1 2 hafta daha dayansın istiyorum sabah saatlerinde hiç yükseklik görmedim omron makina koldan ölçen bir kaç ay once yeni aldım bazen şüpheye düşüyorum acaba bozuk mu diye ilaç başlanmadı henüz ilaç için ısrar etmelimiyim tansiyon için tuzsuz yiyorum bol su içiyorum ama sanırım bugünlerde biraz abarttım bebek haftasıyla uyumlu kafamı karıştıran ben tetanoz aşısı oldum omu yaptı diye kendime çok kızıyorum

Kızlar postumla bir ilgilenin

Tansiyonun için kardiyoloji doktoruna gitmelisin bende panik atak olduğu için hastanede ölçüyorlar hep 14.9 çıkıyor evde kendim ölçüm yaptığım zaman 10 11 çıkıyor sürekli belkide heyecan falan yapıyor olabilirsin korkma en doğru tansiyon dinlenik haldeyken ölçülen tansiyonmuş

Valla bugün benim tansiyonum fırladı 14-9 A çıktı ama bugün biraz kosturmacali bir gündü ve nst de kadın bekleyelim onu yazmayalim dedi sonra nst bittikten sonra tekrar ölçtü bu sefer 13-9 çıktı

Tabi sonra burun kanaması oldu bende hafifti şükür sürmedi çok ancak endişelendim

Kesinlikle sakin kalıp öyle ölçtür tansiyonunu ben bugün stresli bir gün geçirdim kaynana yüzünden

Tansiyonu stres hareketlilik çok etkiliyor evde yatarken dinlenirken ölç yine yüksek çıkarsa hastaneye git

Meryemme ya bişey sorucam kardiyolojiye gidilince ne yapıyor doktor tansiyon için holter mi taktı wyokda bakıp ilaç mı başlıyor

Meryemme hep dinleniyorum evde ama hastanede panik oluuor herhalde doktor da dinlendirdi bugün bayago bi