bnc şimdiden çok güzel bir doğum diliyorum inşallah sağlıkla miniğinize kavuşacaksınız🙏🏼 ben normal oda tercih ettim (üç tip oda varmış diğerlerinde fiyat farkı çıkıyordu). Ama kaldığım oda da çok iyiydi, tek kişilik odalar refakatçi için de koltuk var, banyosu falan var bana otel odasını anımsattı. Oldukça temiz ve yeterliydi zaten dilerseniz Gülay hanımla görüşüp odaları görebiliyorsunuz ben bakmıştım süsleme yapacağım için. Anestezi uzmanının adını hatırlamıyorum ama sanırım tek uzman var sarışın renkli gözlü şeker gibi bir doktor, insanı rahatlatan bir yapıya sahip. Spinal yaparken çok rahattım sayesinde sinek ısırığı daha çok yakıyordu öyle söyleyeyim sonrasında ameliyat esnasında sürekli kontrol etti beni sohbet etti orada da rahatlattı. Hemşirelerden tutun hasta bakıcıya kadar herkes çok iyiydi ilgiliydi. Siz sadece bebeğinize odaklanın eminim her şey sizin için de çok güzel geçecek. Bu bölgede şu an en iyi hastaneymiş Reyap hastanesi ondan içiniz rahat olsun sizin için de ellerinden geleni yapacaklarına eminim🙏🏼bu arada doğduktan sonra bebeği çocuk doktoru gördükten sonra kaldığınız odaya getiriyorlar birisi orada beklerse iyi olur 🙏🏼