Melekecre tambirleydi geçen hafta çarşamba kan ve idrar vermiştim enfeksiyon görünüyor,yarın sonuçlar için doktorasını gitcem,sizde ihmal etmeyiniz geçmiş olsun
Melekecre December evet bende de oluyor kaburgalarim birbirine giriyor resmen sağ tarafim özellikle çok ağrıyor, hamilelign başından beri zaten herşeyi yaşadım,ilk hamileliğim gibi değil…
Gulbahar47 tambirleydi evet ya rabbim hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize isteyenlere de evlat haberi ile müjdelendirsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
tambirleydi eminebzkrtt aa bu bende de oluyor iki gündür 24+2 yiim hamilelikten miymiş ben sıcaktan sanıyordum ahdjjd
tambirleydi Uyku zaten Allaha emanet asla gece uyuyamıyorum sabah da işe gidiyorum aksama kadar meluk melul geziyorum
tambirleydi Bernaefn ben 24.haftadayım da 21 22 de ben de yavasladığını hissetmiştim simdi daha hareketli ama sanırım o hafakar daha cok uyuyolar
Bernaefn tambirleydi bende aslında tam tersi oldu :) 21 22 23 kıpır kıpırdı 25e yeni girdik şimdide hareket etmeye üşenir gibi bir hali var:)