Matmazelll ASLD ben ovülasyon testi yapmadım hiç ilk defa bu ay korunmayı bıraktım adet uygulamasına göre yaptım. 4 5 defa falan değerlendirdim o 10 gün içerisinde bir dolu bir boş olmadı yani
Matmazelll Ayy çok heyecanlıyım eşime nasıl söylesem yaa ve 2018 de kızımda da 31 ağustosta öğrenmiştim hamile olduğumu ve 1 eylül söylemiştim deniz kenarında şimdi yarın söylücem bunuda aynı 1 eylül olsun diye bu sefer nasıl söylücem onu bilmiyorum fikir verin 😊
Demojna Matmazelll var bebek hayirli olsun Benim de bat 6 ben de yaptım ama bu kadar köyü cikmadi, daisy comfort mu bu test bak benimkileri yukledim Dik tutup fotoğrafladım çok belirgin bir şekilde göründü, ama yatayda gölge dusuyordu, balkonda çektim çok çok az bir gölge var ama kuruma da olabilir.
Matmazelll Demojna anlayamadım pek canım ama benim ki novachek markası 1 2 gün sonra tekrar yap bakalım sabahki idrarla
Kahverengi ferhpnar bu testler doğru çıkıyor mu tipinden dolayı pek güvenemiyorum bat 2 bu testlerden yaptım bugün negatif ama güvenemedim sonuca yada güvenmek istemiyorum 😊