piemses_annesi Emos93 açıklığa baktı mi hiç doktor benim de ilkim 4 defa çatı muayenesi yaptı açıklık için 🥺
kubrasena piemses_annesi valla devlette bekletiyorlar galiba isteğe bağlı sezeryan yapacaklarını sanmam 🥲
piemses_annesi kubrasena değil mi ya burası daha bana 42 haftaya kadar bekle diyor ben duramam kiii🥺🥺🥺🥺
__mom1 piemses_annesi 37de doğurmaya odaklandım 😃😃 32de tüm tuşlara basıcam herkes 35te tuşlara basıyor 40ta doğuruyor. Ben 37de doğurmak için 32de basıcam öyle hesapladım 😄
piemses_annesi __mom1 en iyisi ya😂😂😂 bana ilk erken doğum dediler kız çıkmıyor şimdi karnimda gribe mi girdi ne 😂 ne zaman çıkacağına ben karar veririm diye😂😂😂
piemses_annesi Sahradmla ahah inşallah bir nefeste direk çıkar 😅😅 dariisi bize 🥺 çok korkuyorum ilkim benim
Burnumageliyoduslkmsn piemses_annesi 41+3 pislik yuttu kızım çok az ana karnında BK yiyen dünyaya gelince neler yapmaz dedim hep başıma geldi inşallah beklemezler Bende doguramiyordum herkes dalga geçti birden okula yazdır falan diye bende yenilere diyimm HİC BEKLEMEDİĞİN ANDA OLUYOR KUZUM 😂😂😂
piemses_annesi Burnumageliyoduslkmsn Allah seni netmesin 😂😂😂 anankarninda bk yiyen dünyaya gelince neler yapmaz nedir 😂😂😂 midesini mi yıkadılar o zmn bebişin doğunca?
__mom1 piemses_annesi zaten erken doğum tedavisi verince bi daha zor doğuyor hatta serklajlılar bile baya geç doğuruyor 😅
piemses_annesi __mom1 yok ben tedavi almadım yürüyüşü yasakladı tek bir de ilişkiyi ama artık doğsun yaaa.esim az önce sen bu karnı nasıl taşıyorsun dedi moral vermeye bakar mısın şimdi de çok mu iri ya çıkmazsa diye korku oldu😿😿😫
__mom1 piemses_annesi çıkar çıkar merak etme 42ye kadar bekleyen var bir şekilde doğuyorlar valla hepsi çıkıyor 😅
Minimalannesiii piemses_annesi 40 haftalığım hala gelesi yok kızımın ne bir ağrı sancı hiçbir şey yok 🤷🏻♀️
Minimalannesiii piemses_annesi doktorum en fazla 4 gün bekleme taraftarı yani 4 yada 5 Eylülde doğum başlatabilir yarın kontrol var bakalım kesin belli olur artık 🤷🏻♀️🤭
piemses_annesi __mom1 bizimki inatçı kestiremiom ne yapar 😅 42 ye kadar beklemek tehlike deil mi pislok tutarsa Allah korusun
__mom1 piemses_annesi pislik yutma durumunda zaten bebekte sıkıntı varsa muayenede görür doktorun merak etme. 40 haftadan sonra 2günde bir gidiyosun
piemses_annesi __mom1 sorun bu , benim doktorum yok her zaman gittiğim özel hastane bana son dakikaya kadar normal yapacaksın deyip son dakika bebek iri çatın dar bilmem ne dedi o yüzden bıraktım 🥺
zeyneprana81 Sahradmla masalah bnde 3. Kizima hamileyim 38. Haftamdayim digerlerine gore daha cabuk olir dediler ama hala gelen giden yok hayirlisiyla gelsin diye bekliyoruz
Sahradmla zeyneprana81 Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin o kadar zor ki elim ayağım çok ödem toplamış açıp kapatınca bile canım çok yanıyor artık doğsun istiyorum