piemses_annesi 40 haftalık olucaz nerdeyse sancı açılma hiç bir şey yok normal mi sizce bu kadar süre geçti kız bebek erken gelir derlerdi güya hastane 42. Haftaya kadar bekleticez diyor ama pislik yutma olayından korkuyorum ne yapmalıyım sizce🥲
Sidddiikaaaa piemses_annesi bnm kardeşim 41 de doğurdu arkadaşım 42 de kontrolünu hem acilden yaptır hem polinikten pislik yutma ihtimali olmaz o zaman onlarinkinde çocuklar tam yapmış yutmamislae ama
Sahradmla piemses_annesi ilk kızım 38+3 2. Kızım 39+3 doğdu şuan 3. Kızıma hamileyim 33 haftalık o kadar çok doğurmak istiyorum ki sanki buda 42 bulur gibi geliyor bana ama iki çocuğumda da dip temizlikten ertesi gün doğurdum bundada temizliğe 37 de başlamayı düşünüyorum inşallah 38 de doğar 😂
Burnumageliyoduslkmsn piemses_annesi 41+3 pislik yuttu kızım çok az ana karnında BK yiyen dünyaya gelince neler yapmaz dedim hep başıma geldi inşallah beklemezler Bende doguramiyordum herkes dalga geçti birden okula yazdır falan diye bende yenilere diyimm HİC BEKLEMEDİĞİN ANDA OLUYOR KUZUM 😂😂😂
piemses_annesi Sidddiikaaaa hastanelerin hepsinde kadın doğum bölümü dolu ozellikle Antep’te her gittiğin devlet hastanesi kadın doğum olarak sadece Suriyelilere çalışıyor gibi özele de sürekli gitmeye güç yetmio hep zam gelmiş gelio da
piemses_annesi Sahradmla benim hamilelik boyu yapmadığım temizlik kalmadı alıştı galiba o da temizlik yapmazsam oynamiyo karnimda hiç çıkma niyeti yok dün antebin hepsini yürüdüm gene tık yok 😂
zeyneprana81 Sahradmla masalah bnde 3. Kizima hamileyim 38. Haftamdayim digerlerine gore daha cabuk olir dediler ama hala gelen giden yok hayirlisiyla gelsin diye bekliyoruz
Sahradmla piemses_annesi canım bnde hastaneye gittiğimde 6 cm acilmaya gittim 2 kizimdada hiç sancım olmadı suni veriyolardi son 1 saat sancı cekiyodum ilk çocukta 6 saatte doğum yaptım ikincide 2 saatte inşallah bundada yarım saat sürer 😂
Emos93 Bende 39+1deyim erkek bebek hiç bir şeyim yoktu bugün birden belime ağrı girdi ama hala başka bir şey yok
piemses_annesi Emos93 bel ağrısı karnın büyüdükçe taşımakta omurga zorlanıyor ondan da olabiliyor yada yorulunca, ama erkek bebekte belden ağrı gelir diyenler var belki senin sancın bel ağrısıdır açılma yapıyordur hiç acilman vaemi
kubrasena Benim de 39+4 şuan kızım gelmemekte ısrarcı 🥺 arada yalancı sancım oluyor onın dışında ne açılma ne su ne başka bir şey devlet takipliyim bende de aynı korkular var.. Arada acile gidiyorum bende orada da baksınlsr dşye arada da pol
__mom1 piemses_annesi 37de doğurmaya odaklandım 😃😃 32de tüm tuşlara basıcam herkes 35te tuşlara basıyor 40ta doğuruyor. Ben 37de doğurmak için 32de basıcam öyle hesapladım 😄
TugSozTan 41.haftada suni sancı ile doğurdum. Mekonyumun yapabilir ama kesin yutacak diye bir kural yok tabi yapmaması daha iyi. Benimde korkum buydu doktorum yutsa bile yoğun bakımda kalacak diye kural yok demişti. Bebekten bebeğe değişir tabi.
piemses_annesi TugSozTan aynen ama risk işte, mekonyum ne oluo? Ayrıca acilman varmiydi suni verdi dedin yaa
piemses_annesi Asklim aaa bende Gaziantep cinsiyet de kız 😅 antebin neresindensin, hangi hastaneye gidiosun
kubrasena piemses_annesi valla devlette bekletiyorlar galiba isteğe bağlı sezeryan yapacaklarını sanmam 🥲
piemses_annesi Sahradmla ahah inşallah bir nefeste direk çıkar 😅😅 dariisi bize 🥺 çok korkuyorum ilkim benim