- Düzenlendi
Aaaa ne saçma benim eşim girdi yanımda özellerde izin verilir normalde 110 tl ödedik biz izmir sada hastanesi
Aaaa ne saçma benim eşim girdi yanımda özellerde izin verilir normalde 110 tl ödedik biz izmir sada hastanesi
minikmelegim_ odalar tek kişilik zaten. Ben odada tekim
Sanathanim 50 tl veriyorum oda iki kişilik eğer başkası yoksa alıyorlar başkası varsa almıyorlar mahremiyet açısından
cevriye35_ kapı sensörlü açılmasına rağmen hemşire diyorki kapı açılıp kapandığı için almıyoruz. El uzatmadan zaten kapı açılmıyor. Odayı geçtim bekleme alanınında bile erkek almıyo. Diğer hastanelerde araştıracağım bu durumu dedim. Sonucu mutlaka banada söyleyin diyor 🙄 özellerin de devletten farkı yok ya
Oda tek kişilik, 2 kişi isterse girebiliyor yanımızda. Benm bir kere annem de gelmişti, eşimle beraber beklediler başımda
Sanathanim oda müsaitse alıyolar iki nst arası perde var ama yinede biri varsa dışarı çıkartıyolar malesef ve 170 tl veriyoruz 🤷♀️
Sezgitas ne güzel. Benmde pda tek kişilik oturma yeride var yanına kimseyi almıyolar. Birde nst sonucunu doktor kapıda hemşiresiyle bildirdi daha çok sinir oldum. Hepsi başından atma derdinde.
Beylikdüzü medicanaya gidiyorum, tek kişilik küçük bir odada nstye girdim hemşire sizi hazırladıktan sonra eşinizi çağırabilirim isterseniz dedi çağırdı hatta benim için iyi olmuştu ayağım uyuşmaya başlayınca eşim ovdu bayağı hemşire de geldiğinde bravo böyle destek olmalı işte babalar demişti 😅
Bizim tek kişilik nts odaları eşimi de alıyorlar beraber bekliyoruz
Sanathanim Verdiğimiz paranın ne anlamı kalıyo ki o zaman
Bizimki 2kisiyi nst çeken oda o.yuzden eş almıyorlar. Ztn gerek de yok 15 dk bisey sürüyor.