Fatma-00 bubuiledudu çok heyecanliyim sanki saat durmuş geçmiyor gibi bir an bile aklımdan çıkmıyor sizde oylemisiniz😀
bubuiledudu Fatma-00 valla bugün kontrole gidene kadar yoktu bende bir hissiyat . Ama tarih verince bir heyecan oldu sonra okula gelip çalışınca yine unuttum 🙈
Gdhjddkkd Bende ikinci adetimi bekliyorum ilacım biteli 4 gün oldu hala gelmedi sizce transfer tahmini ne zaman olur :((
Fatma-00 Gdhjddkkd canm benim transferim adetimin 21. Gününe denk geldi 21. Gün transfer günüm yani rahim durumuna göre doktor karar veriyor
Gdhjddkkd Emel5805 yaa ne güzel belki aynı anda Hamiş oluruz 🫶🏻😅 hangi ilaçları kullanıyorsunuz suan da kullanıldığınız bir ilaç var mı kızlar
se2206 Bende adet olmayı bekliyorum. İkinci adette olcak daha var benim. Tek embryom mucizem olur inşallah🙏
Lilosss bubuiledudu transfer oldun mu canım dündü sanki nasıl geçti merak ettim umarım güzel geçmiştir 🙏🏼
bubuiledudu Lilosss yaa evet dün oldum çok rahat geçti çok gergindim ama gereksizmis birsey anlamadim ve kalkıp eve geldim yarım saat dinlenip toplu taşıma da kullandım taksi de çok şükür sıkıntı yok
Lilosss bubuiledudu çok şükür çok sevindim Allahım sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşallah 1 hafta sonra güzel haberi de verirsin buradan ☺️🙏🏼