BeyzaByz Kızlar aranızda NIPT testi yaptıran var mı? Varsa ücreti ne kadar ve ne kadar sürede sonuç çıkıyor?
BeyzaByz Basakk09_ acaba fiyatlar yapan firmaya göre mi değişiyor? İstanbula mı Ankaraya mı gönderdiniz?
ikizbebekannesi Selamlar, istanbul da oturuyorum. Evden gelip kanımı aldılar, 10 gün sonra sonuç geldi. 325 dolardı maalesef, veritas fetal dna firma adı.
ikizbebekannesi BeyzaByz tekil gebelikte net cinsiyet 🌸 ikiz gebelikte kromozom söylüyorlar, x’ i ayırt edemedikleri için. Örneğin benim sonucumda Y kromozomu çıktı, ikizlerden en az biri veya ikiside erkek demekti. Sadece x çıkarsa ikiside kız demek🌸
minimix BeyzaByz valla fiyatlar o kadar değişken ki ist avrupa Anadolu yakası olarak bile farklı. Haftasında bile artabiliyo
happyson happyson bakıyorum da niye en pahalı benimmiş yaw 😒😒 İstanbulda bir laboratuvara gönderildi bir de
minikinsan Yigit_Yagiz_Moms Merhaba ben yeni yaptırıcam da firmadan memnun kaldınız mı ilgililer miydi acaba direk karşınızda muhattap bulabiliyor muydunuz ?
__mom1 BeyzaByz dolar üzerinden olduğu için fiyatı değişiyor ben 12.haftada 14bine yaptırmıştım ama benim yaptrıdığım kapsamlı olandı
EsAl- Eskişehir Osmangazi üniversitesi hastanesinde genetik bölümünde ücretsiz yapılıyor. Sonuç biraz geç çıkıyor 3-4 hafta kadar.
Temmuzmucizesi26 EsAl- merhaba bunu bir riks gördükleri gebelere mi yapıyorlar yoksa herkese mi ? Benim birinci bebeğimi kromozom sıkıntısından dolayı sonlandırdım. Şu an yine gebeyim 12. Haftada aklımda şüphe kalmasın diye yaptırmak istiyorum
BeyzaByz EsAl- peki riskli olan gebeliklerde mi yapılıyor yoksa hastanın talebine göre mi? Nereden randevu almamız lazım? Genetikten mi kadın doğumdan mı?
Aalp Okan Univ. Hastanesi Genlab 10 günde çıkıyor, 7bin TL. Evet cinsiyeti söylüyorlar ama sadece doktora doktordan talep edebiliyorsun eger ultrasonda göstermezse benim öyle olmuştu
__mom1 BeyzaByz evet 4-5 tane çeşidi var bazıları mesela sadece down sendromu gibi trizomileri tarıyor. Bazıları tek gen mutasyonlarına kadar bakıyor. En kapsamlısı ben yaptırırken 21bin tl demişlerdi. Ama ona ailesel hastalığınız yoksa gerek yok dediler. Ben mikrodelesyon sendromları dahil olan paketi yapmıştım. Ama rutin yapılan o değildi baya bir fiyat farkı vardı sanırım rutin olan 350 dolardı
Enas2365 BeyzaByz 12. Hafta en ideali diyorlar 11. Haftada bebeğin kanı anne kanına fazla karışmayabiliyormuş. Benim cinsiyet ultrasonda 11+5’te belli oldu. Test sonucu gelince doğrulanmış oldu.