Irmaktan Nurci amin insallah döner 🙏🏻 Herkesin ayni olacak diye bir kural YOk dediğim gibi net konuşmak çok saçma ona kızıyorum ben 🙄
Aysglsvm Irmaktan benim de alttaydı. 17. Haftada altta olduğunu öğrenmiştim.Doktorum eğer yukarı çıkmazsa normal doğum yapamayacağımı bol bol istirahat etmemi söylemişti. detaylı ultrasonda yana çıkmış dediler. 24. Haftada doktorum da yanda olduğunu rahim ağzını kapatmadığı için normal doğum yapabileceğimi söyledi.
Irmaktan Aysglsvm bende bekleyeceğim iste bakalım allah yardımcımız oldun insallah bende hayırlı seyler duyarım .
Yagmur_92 Irmaktan söylediği şey bütün doktorların söyledikleriyle aynı zaten. Bebeğin yer değişmesinden bahsetmiyor plasentanın yer değiştirme ihtimali Yok diyor. Ben 19.haftamda olmama rağmen doktor bana yer değiştirmesi imkansız sezeryan olacaksın dedi.
Irmaktan Yagmur_92 bende Bebek yer değiştirdiği surece plesantanin da yukarı çıkabileceğini söylüyorum doktorum söyledi. Senin icin üzüldüm sezeryan kötü bisey değil insallah sağ salım alırsın kucağına
Yagmur_92 Dyg34 bana da 19.haftada yer değiştirmeZ daha dedi doktor.yorumları okuyorum ama ilerleyen haftalarda da yukarı çıkabilenler var.sezeryan olmak değilde hayati tehlike var demeleri çok korkutuyor
Dyg34 Yagmur_92 hayır 19. Degil ben riksli gebelik uzmanına gittim detayli için orda ögrenmiştim 21hftlıktım doktorum takipleri 30 hft kadar çıkma ıhtımalı oluyor diye ama vajinal usg en net bunun için onla baktı sezeryan karar verdi aşagı yerleşimli ise sadece rahim agzın kapalı degilse çok yakın degilse allah korusun yapışık degilse sorun olmuyormuş fazla araştırıp sitres yapma iyi bi riksli gebelik uzmnna gözük tatlim o hangi boyutta sana söylesin ona göre rotanı çiz hastaneni doktorunu belirle istdaysan perinalog önere bilirim
Yagmur_92 Dyg34 evet İstanbuldayım şuan doktor arayışındayız Medipol megada Gökhan yıldırım a yönlendirmişti doktorum ama henüz gitmedik benimki tam kapalıymış inşallah yapışık değildir iki hafta sonra detaylı usg için randevu almam lazım.sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun
Yagmur_92 Dyg34 ve özellikle vajinal kesinlikle baktırma kanama olursa durduramayabilirler dedi doktorum
Aynuraynur Bende 16 haftalık hamileyim birden kanamam oldu dr plasentanın aşağı indiğini söyledi 20 yada 25 . Haftalarda yukarı çıkıyormuş
Irmaktan Aynuraynur kanamanın olması kötü olmuş allah şifa versin insallah 🙏🏻 Bizim doktorda 36 hafta olana kadar kesin net bir şey söylemek mümkün değil dedi benim bebeğim de çok hareketli maşallah inşallah ozamana kadar döner Zaten bebeğin başında şu an rahim kanalına çok yakın ☺️
Dyg34 Yagmur_92 koşuyolu medipolde hakan apaydın var bir sor istersen hangi doktora sorsan bilir işinde iyi çok tanılır ama ben detayli usg gittim ona sonrasında kendi doktorum takipledi gittigim hastane bezmialem ünv hastanesi ... zaten ya seni bundan sonra riskli gebelik uzmanı bakıcak konrollere doguma falan yada ünv hastanesine yönlendircekler daha donanım olsun diye sen dikkat etcen işte bol bol dinlencen sitres yapmıcan ilişki yasak allah kurtarır sağ salim derdi veren dermanını verir merak etme
Dyg34 Yagmur_92 tabi normal usg ile vajinal bakılmıcagını görmüştür aynen her durumda bakmıyorlar zaten sen biran önce git ne durumda ögren sitres yapma interneten hiç okuma kirli bilgi çok
Nuraydiyebiri Ben de 18. Haftamdayım. Yakın bir yerde olduğunu ama yer değiştirebileceğini söyledi. Kontrol altında tutulmalı dedi. Herhangi bi kanama olduğunda acile falan gidersen sakın parmakla kontrol ettirme durumunu söyle yoksa doğumu başlatabilir dedi. Stres yapılacak bir şey yok eğer yer değiştirmezse de sezeryanle doğuma alınmak zorunda kalırsın dedi.
Irmaktan Nuraydiyebiri Zaten aşağıdan muayene edilmesi için çok erken senin için Kabul etme insallah kanaman falan olmaz benim tek avantajım hiç kanamamın olmamasıydı rabbim şifa versin hepimize inşallah 🙏🏻
Nurcin Irmaktan 32 den sonra plesenta yer değiştirmez. tüm doktorlar aynı şeyi söylüyor. ben de de var. 32. hafta tekrar kontrol edilecek
Irmaktan Nurcin ya nasıl bu kadar net olabiliyorsunuz anlamıyorum kaç tane doktora gittim yer değiştirir sesi senin basına geldi diye herkes ayni olmak zorunda değil biraz daha mantıklı seyler yazin